Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
74

Bakelit

(Vinyl)
 
Jeve  2016. 07. 30.

Oh, a hetvenes évek szex, drog és rock'n roll feelingje! Végre egy sorozat, mely kendőzetlenül beszélt erről és mindezt ritka viccesen, drámaian és rohadt jó zenei anyaggal a háttérben.

 
erare  2016. 07. 30.

Nem mondanám, hogy sorozatzabáló volnék, de azért belekóstolok napjaink legnépszerűbb sorozataiba. Szerintem a Bakelit nagyon jól sikerült! A korszak megjelenítése, a ruhák, a díszletek, a kokó-szellem és a zenei útkeresés mind hiteles ábrázolást kapott. S mindez Bobby Cannavale-val az élen. Zseniális! Sajnálom, hogy elkaszálták. Bevallom, a sztori nem pörgött olyan intenzitással és több orbaszippantás történt a fehér por részéről, mint fordulatok a cselekmény oldalán, de engem a zenei anyag mindezért bőven kárpótolt.

Cinestar: Feltámad a 70-es évek rock korszaka az HBO-n
Minden, amit a Bakelitról tudni érdemes!
Cinestar: Bakelit
A Bakelit jó humorú, erős atmoszférájú nyitánya ígéretesnek tűnik, melyben látszik, hogy Jagger, aki még valamennyire emlékszik erre az időszakra (ez csúnya volt), képes volt ügyesen belecsempészni mindazt, amit mi átlagemberek sosem láthattunk.
Filmtrailer: Scorsese elszabadul
Martin Scorsese nem kevesebbet vett a fejébe, minthogy tabuk nélkül tárja elénk a ’70-es évek zenei világát, és mindezt Mick Jagger, a The Rolling Stones frontembere mondja neki tollba. A kapzsi, pénzsóvár zenei kiadóktól kezdve a csak a Drog, a Szex és a Zene szentháromságának élő hedonista zenészekig mindenről és mindenkiről lekerül az álarc. Miért nem lesz mégsem a Bakelit az HBO új zászlóshajója?
 

A sorozat összköltségvetése százmillió dollár volt, amiből harmincmillió volt csak a pilot epizód.

(Pirospingu)
 

A filmben elhangzó All the Way From Memphis című dal, mely a Mott the Hoople tollából származik ugyancsak felcsendül Martin Scorsese Alice Doesn't Live Here Anymore című filmjében.

(erare)
 

Bobby Cannavale-nak még 2012-ben felajánlották a főszerepet, amikor ő még javában a Gengszterkorzón dolgozott, s így volt elég ideje kidolgozni Richie Finnestra karakterét.

(erare)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.