Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Spartacus - Vér és homok (2010-2013)

Spartacus: Blood and Sand
Filmadatlap
 
67
Szereplők
20
Vélemények
27
Képek
3
Videók

Galéria (27)

Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield
Andy Whitfield

Videók (3)

 
Képkockák   2022. 01. 05.

legújabb vélemény

0
Andy Whitfield hiánya érezhető

Számomra a Gladiátor (2000) lesz mindig az a film, ami leírja, hogy milyen a gladiátorok élete, pedig vannak még érdekes alkotások, mint például a Spartacus: Vér és homok vagy a spin-off sorozata, a Spartacus: Az aréna istenei. Andy Whitfield betegségének súlyosbodása miatt készült el egyébként a spin-off sorozat, ekkor már arra számítottak, hogy a színész meggyógyul, és később visszatérhet. Bár Spartacus története ismert, mégis különös izgalommal követjük a trák harcosból lett gladiátor, majd a felkelés vezetőjének történetét. A sorozat különösen sok szexuális és véres jelenetet használ a történetmeséléshez, utóbbi esetében a CGI (kissé béna és) túlzott használatára gondolok. A színészek csapata nagyrészt nem híres, hanem inkább izmos személyek sokasága, de ez teljesen érthető. A sorozat leginkább egy könnyű, kevésbé odafigyelős programnak ígérkezik, ami a maga egyszerűségével könnyedén leköti a nézőt jó pár órán át. Amennyiben a Netflix kínálatában találtál rá a sorozatra, figyelj oda, hogy időrendben nézd a sorozatot, hogy jobban élvezd. A sorozat szinkronja egyébként kifejezetten jóra sikeredett, de sajnos a Netflix esetében nincs lehetőség arra, hogy magyar nyelven nézd.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 05.

0

Egy igazán szuperül sikerült sorozat, mindentéren kiváló. JAI COURTNEY a nagy kedvencem, és színészi játéka is elragadó.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Csak annyit lehet mondani hogy zseniális lett. A történet vonalvezetése a látvány néha túl is szárnyal egy sorozatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Ebben a típusú sorozatban mindent szépen felsorakoztattak ami kell egy ilyenhez. Egyszerűen letaglózóan hiteles és pörgős volt számomra. Nincs benne sallang csakis a fontos történések.

 
Diesel   2018. 02. 13.

0

Mestermű! Ha egy szóval jellemezném. Teljesen visszaadja nekünk hogy "milyen lehetett ez a Római kor". Bemutatja a korabeli társadalmat. Erőszakos, brutális van benne minden ami akkor valóban megtörténhetett szerintem ettől lett tökéletes a sorozat. ... több»

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

A tavalyi év folyamán néztem meg, és baromi jó volt. Izgalmas, látványos, sok-sok remek karakterrel és nagyszerű cselekménnyel. Mindenképpen ajánlom.

 
VFTS   2016. 08. 04.

0

Úgy látszik a dráma és a brutalitás remekül megfér egymás mellett. Nagyon jó sorozat.

 

Dustin Claire, Brett Tucker, és Daniel Feuerriegel is mind szerepeltek a McLeod lányai című sorozatban.

(Diesel)
 

Ellen Hollman (Saxa) is szerepelt vendégszereplőként a CSI: A helyszínelők című sorozat 14. évadában.

(Diesel)
 

2013-ban Cynthia-Addai Robinson, és Nick Tarabay együtt szerepeltek a "Star Trek: Into Darkness" -ben.

(Diesel)
 

A sorozat 3 évadjában is szerepel egy Tiberius nevű karakter. Az évadok számozása nem vetítési, hanem időrendi sorban van. Az 2. évadban, a Vér és a Homokban, Tiberius a Gargan ikrek egyikének a neve, akiket Crixus legyőzött. A 3. évadban, a Bosszúban, Tiberius Nasir rabszolga neve, amit a mester ad neki. A 4. évadban, Az Elátkozottak háborújában, Tiberius Marcus Crassus fia.

(Diesel)
 

Cynthia Addai Robinson, Katrina Law, Lucy Lawless, Marisa Ramirez, és Nick E. Tarabay színészek mind megjelentek a CSI: Miami című sorozat különböző epizódjaiban.

(Diesel)