Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Winchesterék (2022)

The Winchesters
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
2
Videók

Galéria (2)

Meg Donnelly
Drake Rodger
Meg Donnelly
Drake Rodger
Nida Khurshid
Jojo Fleites

Videók (2)

 
Informer2   2023. 03. 31.

legújabb vélemény

0
Ne már, most komolyan?

Őszinte szavakat használva, röviden ennyi tudok állítani eme csodáról: Szokásos, megszokott cselekmény sorozatot követő, érthetetlen szálakon átívelő sorozatot kaptunk kezeink közé, mely még a csalódottság visszaköszönésének az intenzitását is növelte.

 
JRD   2022. 11. 02.

0
Az Odaát rajongó nagy csalódása

A Winchester név mára fogalom lett. Hiszen sokan követték nyomon Dean és Sam Winchester sok éven át tartó kalandjait. És most megérkezett egy előzményfilm. Valljuk be, nem kis kihívás elé állították magukat a készítők, hiszen egy ikonikus sorozat egy másik szegmensét igyekeztek meglovagolni. Sajnos sikertelenül. A Winchester fiúk és barátaik története már az elejétől kezdve nagyon jó volt kitalálva és tálalva. Az előzménysorozatból hiányzik az a tűz, azok a szerethető karakterek, és sajnos a John és Mary közötti kémia sem igazán jön át a filmben , pedig ez miatt szinte ismeretlenül is imádtuk a fiúk szüleinek kapcsolatát. Persze ez a sorozat nézhető, hiszen milyen rajongók lennénk, ha nem csúzliznánk végig ezt a kalandot is, de a sorozat szerethetősége közelében sem jár az Odaátnak. Hiába lett benne narrátor Jensen Ackles (Dean Winchester), ez a sorozat minőségén nem segített. De ettől még nézd meg, hiszen egy újabb vérfarkasos-vámpíros-démonos-szerelmes-stb-vadászos sorozat mindig jöhet. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Zoltán384279   2023. 03. 30.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dean és Sam kalandjait követően vártam, hogy milyen sztorit szántak a szüleiknek. Az eredeti sorozatban a két fiú két különböző képet festett róluk, és kb. erre számítottam ebben a sorozatban is. A fanyalgók nem kapták meg, amit akartak, én viszont n... több»

 
Nomacool   2022. 10. 21.

0

Az írás borzalmas, a színészek között nulla a kémia, és az expozíció nagyon erős. Értem én, hogy az első epizódban rengeteg infót kell átadni, de basszus, próbáljatok meg megmutatni a folyamatos mesélés helyett.

 

Samuel és Deanna Campbell halálukkor feltételezhetően ötven év körüliek voltak.

(JRD )
 

May Winchester 1954. 12. 05-én született és 1983-ban hal meg, ugyanazon démon jóvoltából, akivel John alkut kötött fia életéért.

(JRD )
 

Sam Samuel Campbellről (anyai nagyapjáról), Dean pedig Deanna Campbellről kapta nevét. Az anyai nagyszülők is vadászok voltak.

(JRD )
 

Mary Winchester vadászcsaládba született és úgy is nevelkedett. John gyakorlatilag felnőttként lesz csak vadász.

(JRD )
 

John Winchester összesen 14 epizódban szerepel ténylegesen az Odaátban (Supernatural).

(JRD )