Elhunyt a Spartacus-sorozat színésze, Ioane King

49 éves korában elhunyt Ioane King színész.

Ioane King idén januárban közölte a nyilvánossággal, hogy rákos megbetegedésben szenved.

Legismertebb alakításai a Spartacus - Vér és homok és a Spartacus - Az aréna istenei című sorozatokban láthatók, amelyekben Rhaskos karakterét alakította.

“A Spartacusban eredetileg Johnt statisztaként alkalmazták. Erőteljes jelenlétével és mindig pozitív hozzáállásával elnyerte magának Rhaskos beszélő szerepét. Johnra leginkább a hatalmas mosolyáról és a szeme csillogásáról emlékszem, amikor minden nap üdvözölt engem és másokat a forgatáson, felajánlva a gladiátoros alkaros kézfogást és a mély, reszelős hangján nyugtázva: 'Testvér!” - írja Kingről kollégája, Manu Bennett.

A család közleménye szerint Ioane King családja körében hunyt el: “John nagy űrt hagy a világban, hiszen csodálatos férj, apa, fiú, testvér, barát és ember volt. Azok a szerencsések, akik találkozhattak vele, továbbviszik majd a kedvesség, a pozitív befolyás, a kemény munka és a szeretet örökségét.”

Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Ioane King

Ioane King

Legismertebb alakításai a Spartacus - Vér és homok és a Spartacus - Az aréna istenei című sorozatokban láthatók, amelyekben Rhaskos karakterét alakította.