Emlékszel a Spartacus-sorozatra? Jön a folytatás!

A római gladiátorok a reneszánszukat élik? Roland Emmerich és Anthony Hopkins sorozatot készít a témában, miközben a Starz csatorna bejelentette, hogy új sorozatot indít a Spartacus - Vér és homok világán belül.

A Steven S. DeKnight által készített történelmi sorozat, a Spartacus - Vér és homok 2010-ben debütált a Starz csatornán Andy Whitfield főszereplésével. A sorozat hatalmas sikert aratott, és a Starz egyik első nagy sikere lett.

Sajnos a második évad forgatása elmaradt, amikor Whitfieldnél non-Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak, majd 2011 szeptemberében elhunyt. Ennek ellenére a Starz úgy döntött, hogy folytatja a sorozatot, és elkészítette Spartacus - Az aréna istenei című előzménysorozatot, amely a második évadot előlegezte meg, amelynek főszereplője Liam McIntyre volt. 

Jelenleg egyelőre keveset tudni a Spartacus közelgő folytatásáról. Steven S. DeKnight, az eredeti sorozat alkotója fogja vezetni a projektet. A leírás szerint egy új, csalással, árulással és vérontással teli történetről van szó, amely Róma hatalmának árnyékában játszódik. A sorozatban várhatóan a Spartacusból ismert karakterek is feltűnnek majd.

akció | dráma | életrajzi | kaland | romantikus | történelmi

Spartacus, a nagy rabszolgafelszabadító a televíziók képernyőin meghódította a világot. Vér, szex és ármánykodás, ezt ígéri a Starz hatalmas sikerű szériája. több»