Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
80%

Egyszerűen bonyolult (2009)

It's Complicated
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

legújabb vélemény

0

Nem volt rossz,de ebből a fajta filmből,ebből a Hollywood-i humorból tele a padlás.Nem túl izmos történet,logikai buktatók,és zagyvaságok,kissé erőltetett játék. Persze,még a jobbak közé tartozik.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Nagyon örültem ennek a filmnek.Vegre nem csak fiatal,romantikus,szerelmes alkotások születnek, hanem az igazi,mindennapos hétköznapok szülte,s ihlette filmek is. Hiányzott mar egy ilyen,bar tobb lenne:)

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Az egyik kedvencem ez a film, annyira könnyed, mint egy jó sikerült piskóta. Olyan történetet mesél el, ami bárkivel megtörténhet, az pedig egy plusz pont, hogy végre az érettebb generáció került középpontba, nem mindig csak a tinik. Ajánlom mindenkinek!

 
Maxima   2016. 12. 15.

0

Klasszikus, romantikus dráma. Meril Streep hozza a formáját, jól alakít benne. A sztorija érdekes, izgalmas és magával ragadó. Profik benne a színészek.

 
urbanistaa   2019. 01. 08.

0

Nem szeretem alapvetően Meryl Streep karakterét, de az Egyszerűen bonyolultban Alec Baldwinnal nagyon szerethető, vicces, érdekes kapcsolatot mutattak be.

 
tilino   2017. 02. 06.

0

Nem vagyok sem Meryl Streep, sem Steve Martin, sem pedig Alec Baldwin rajongó, de az Egyszerűen bonyolultban mindhárman nagyon tetszettek. Fergeteges vígjáték jó poénokkal és párbeszédekkel!!

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

0

Kicsit elcsépelt volt a film, olyan hétköznapi fajta. egyszer meg lehet nézni de tele van sablonnal és felesleges üresjárattal. A két színésztől többet vártam volna , a történet kicsit csöpögős...

A film összbevétele 219 103 655 dollár volt (imdb.com).

 

Több díjat is bezsebeltek a színészek és maga a film is. Grownups Awards: Alec Baldwin és Meryl Streep a legjobb színésznő díját kapta meg. National Board of Review, USA: Meryl Streep és Alec Baldwin kapott díjat.

(Sabnock Sanatory )
 

A jelenetben, amikor Jane felveszi a telefont, mert a lánya hívja, láthatóan meglepődik azon, hogy Jake váratlanul megcsókolja, aminek köszönhetően véletlenül azt kérdezi, hogy "Még mindig a telefonban vagy?", ahelyett, hogy azt kérdezné, "még mindig a gépen vagy?". Ez egy őszinte reakció volt Meryl Streeptől, aki nem számított rá, hogy Alec Baldwin megcsókolja. Nancy Meyers utasította Baldwint, hogy tegye azt, amit Jake is tenne ebben a helyzetben. Szerencsére Streep nem állt le, hanem korrigálta a hibáját, ezért is maradhatott a filmben a jelenet.

(rbernadett)
 

Meryl Streep megkérte a Vassar főiskolát, ahol korábban ő is tanult, hogy a diplomaosztós jelenetet hadd forgassák a kampuszon, azonban visszautasították a kérését annak ellenére, hogy ő is kuratóriumi tag, és két lánya is oda járt korábban.

(rbernadett)