Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
urbanistaa   2019. 01. 08.

legújabb vélemény

Nem szeretem alapvetően Meryl Streep karakterét, de az Egyszerűen bonyolultban Alec Baldwinnal nagyon szerethető, vicces, érdekes kapcsolatot mutattak be.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Nagyon örültem ennek a filmnek.Vegre nem csak fiatal,romantikus,szerelmes alkotások születnek, hanem az igazi,mindennapos hétköznapok szülte,s ihlette filmek is. Hiányzott mar egy ilyen,bar tobb lenne:)


 
diumiu   2018. 01. 31.

Az egyik kedvencem ez a film, annyira könnyed, mint egy jó sikerült piskóta. Olyan történetet mesél el, ami bárkivel megtörténhet, az pedig egy plusz pont, hogy végre az érettebb generáció került középpontba, nem mindig csak a tinik. Ajánlom mindenkinek!

 
tiszaizsofi   2016. 10. 13.

Kicsit elcsépelt volt a film, olyan hétköznapi fajta. egyszer meg lehet nézni de tele van sablonnal és felesleges üresjárattal. A két színésztől többet vártam volna , a történet kicsit csöpögős...

 
tilino   2017. 02. 06.

Nem vagyok sem Meryl Streep, sem Steve Martin, sem pedig Alec Baldwin rajongó, de az Egyszerűen bonyolultban mindhárman nagyon tetszettek. Fergeteges vígjáték jó poénokkal és párbeszédekkel!!

A film összbevétele 219 103 655 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetben, amikor Jane felveszi a telefont, mert a lánya hívja, láthatóan meglepődik azon, hogy Jake váratlanul megcsókolja, aminek köszönhetően véletlenül azt kérdezi, hogy "Még mindig a telefonban vagy?", ahelyett, hogy azt kérdezné, "még mindig a gépen vagy?". Ez egy őszinte reakció volt Meryl Streeptől, aki nem számított rá, hogy Alec Baldwin megcsókolja. Nancy Meyers utasította Baldwint, hogy tegye azt, amit Jake is tenne ebben a helyzetben. Szerencsére Streep nem állt le, hanem korrigálta a hibáját, ezért is maradhatott a filmben a jelenet.

(rbernadett)
 

Meryl Streep megkérte a Vassar főiskolát, ahol korábban ő is tanult, hogy a diplomaosztós jelenetet hadd forgassák a kampuszon, azonban visszautasították a kérését annak ellenére, hogy ő is kuratóriumi tag, és két lánya is oda járt korábban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.