67% 69 szavazat
Toyboy - Selyemfiú a pácban

Toyboy - Selyemfiú a pácban

Spread
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nikki (Ashton Kutcher) nem dzsigoló. Egyszerűen imád hódítani, odavan a szép nőkért, és soha nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem... Sármját általában arra használja, hogy Los Angeles leggazdagabb nőinek ágyában kössön ki, ingyen lakáshoz, remek ajándékokhoz és vip helyekhez jutva. Persze a nők is profitálnak: mellette gyönyörűnek és fiatalnak érezhetik magukat. Nikki tökéletes gépezetébe mégis porszem kerül: hiába élhet egy híres és gazdag jogásszal (Anne Heche), szerelmes lesz egy egyszerű pincérlányba... Heather persze nevet Nikki látszatvilágán, nem is veszi komolyan az egyre szerelmesebb férfi közeledését, neki pedig választania kell. Az igaz szerelem vagy a pénz fontosabb-e számára?

Rendező: David Mackenzie
Forgatókönyvíró: Jason Hall, Paul Kolsby
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.02.02.
 
2023.08.07 R9CK3R

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszett, kellemes kis szexvígjáték volt, simán élvezhető!

0
 
2016.12.29 Gigi

Na ez is a vígjáték kategória lenne, ha lett volna benne humor. Van, ahol romantikus vígjátékként kategorizálták. Na, ha valakinek ilyen a romantika, az menjen pszichológushoz. Asthon Kutcher alulmúlta önmagát, ezt a filmet a kisfiús pofikája sem tud... Több

0
 
2015.05.01 ocso

Nem egy korszakalkotó film, nem a minőség netovábbja. Unalmasan indul, de a film közepén egy nagy csavar beindítja a történéseket. Langyos, könnyed limonádé.

0

A film összbevétele 249 590 dollár volt (imdb.com).

#1