Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
124
Szereplők
37
Vélemények
139
Képek
1
Videók

Érdekességek: A rejtély (2008)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Noble úgy gondolta, hogy túl fiatal lenne Dr. Bishop szerepére azonban amikor a felvételét megnézte a készítő meghallgatás nélkül alkalmazta.

(Archívum)
 

Mark Valley volt a sorozatbaj John Scott ügynök, Olivia partnere, míg a való életben házasok voltak azonban mostanra külön váltak.

(Archívum)
 

J.J. Abrams is az egyik társkészítője a sorozatnak. Ő készítette például még a Lost és Alias sorozatokat is.

(Archívum)
 

A "Brown Betty" című rész DVD-kommentárjában a sorozat készítői elárulták, hogy a széria minden részében elrejtettek egy úgynevezett "easter egg"-et, mely a következő epizód eseményeire utal.

(hp)
 

Az első évad részei 49-51 percesek voltak, ami meglehetősen ritka a drámasorozatok esetében, melyek szinte kivétel nélkül 42-43 percesek szoktak lenni. A szériát gyártó Fox ezt kísérletnek szánta, hogy kiderüljön, nagyobb eséllyel követik-e figyelemmel a nézők a sorozatot, ha kevesebb benne a reklám.

(hp)
 

John Noble az egyetlen olyan színész, aki a széria mind a 100 epizódjában feltűnik.

(hp)
 

2008 szeptemberében Joshua Jacksont egy kórház sürgősségi osztályára kellett szállítani, miután egy rézdrót elvágta az egyik vénáját.

(hp)
 

A sorozat pilotját Ontarióban, Kanadában forgatták, de az évad további részét már New Yorkban vették fel. A második évadot teljes egészében Vancouverben forgatták.

(hp)
 

Egy alternatív univerzumban a sorozatban hallaható rádióadás szerint Kennedy elnök nem lett merénylet áldozata.

(hp)