Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
27
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Trója
 
sabnock666   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

Wolfgang Petersen azért persze jó rendező,amít a filmjei bizonyítanak.(Viharzóna,Ösztön,A kétszáz éves ember)Ez a mozi igazi amerikai Trója.Látvány,és trükkok rendben,színészi játék Pitt kivételével nem túl jó,így a többi is felejtős.

 
Deku   2017. 07. 26.

Brad Pitt és Orlando Bloom nem a legjobb formájukat hozták azt elmondhatom. Természetesen ez csak egy egyéni vélemény ettől bátran tetszhet, akinek épp olyan az ízlése, de nekem ez egyáltalán nem jött be.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Se nem gyenge, se nem jó. Olyan nagyon átlagos. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, de bármennyire is bámulatos a szereposztás sokakban bennmaradt az a plusz, mait ki lehetett volna hozni. Moziban láttam még annak idején és mellettem elaludt rajta egy néző. Szóval bármennyire is látványos lenni, de nem minden esetben sikerült ez neki...

 
hszpp   2017. 02. 04.

Imádom ezt a filmet, nem csak mert remek színészek játszanak benne,és mert remek a történet,a megvalósítás is elég jó a bakikat elfeledve:) Nagyon szeretem Orlando Bloom színészi játékát,és itt még Brad is elég jól alakított.

 
szaka123   2016. 01. 26.

Az egyik legjobb történelmi film, amit láttam a Gladiátor mellett. Hihetetlen alakítások, szép helyek, nagyon jó akció jelenetek! Ajánlom megnézésre mindenkinek, jó kiegészítés a történelem könyvek mellé!

A film összbevétele 497 409 852 dollár volt (imdb.com).

 

A film piacjelenetében lámák szerepelnek, amit a görögök biztosan nem ismertek. A lámák az Andok hegyeiből származnak és az inkák háziasították őket.

(Puncs)
 

A filmben az ostrom hetekig tartott, a valóságban tíz éven át.

(Puncs)
 

A filmben igazi és digitális statisztákat egyaránt használtak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.