Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Trója
 
Deku   2017. 07. 26.

Brad Pitt és Orlando Bloom nem a legjobb formájukat hozták azt elmondhatom. Természetesen ez csak egy egyéni vélemény ettől bátran tetszhet, akinek épp olyan az ízlése, de nekem ez egyáltalán nem jött be.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Se nem gyenge, se nem jó. Olyan nagyon átlagos. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, de bármennyire is bámulatos a szereposztás sokakban bennmaradt az a plusz, mait ki lehetett volna hozni. Moziban láttam még annak idején és mellettem elaludt rajta egy néző. Szóval bármennyire is látványos lenni, de nem minden esetben sikerült ez neki...


 
hszpp   2017. 02. 04.

Imádom ezt a filmet, nem csak mert remek színészek játszanak benne,és mert remek a történet,a megvalósítás is elég jó a bakikat elfeledve:) Nagyon szeretem Orlando Bloom színészi játékát,és itt még Brad is elég jól alakított.

 
szaka123   2016. 01. 26.

Az egyik legjobb történelmi film, amit láttam a Gladiátor mellett. Hihetetlen alakítások, szép helyek, nagyon jó akció jelenetek! Ajánlom megnézésre mindenkinek, jó kiegészítés a történelem könyvek mellé!

 
Scramananga   2016. 10. 18.

A Trója, egy meghatározó film, ugyanis amellett, hogy a Trójai Háború lényege benne van, kreáltak izgalmas mellékszálakat, amik remekül egészítik ki a történetet. A látvány gyönyörű, és a színészek is nagyszerűek: Brad Pitt tökéletes Achilles, Orlando Bloom pedig immár többször tud újat mutatni, a töketlen, undorítóan nyálas szerepekben. Aki pedig ritkán tűnik fel, de minden perce aranyat ér, az Sean Bean: nagyon jól alakítja, az "intelligens karaktert" Tehát, ez a film tényleg nagyon király, mindenképp ajánlom, de azért nem minden hiteles, ne ez alapján írj dolgozatot.

A film összbevétele 497 409 852 dollár volt (imdb.com).

 

A film piacjelenetében lámák szerepelnek, amit a görögök biztosan nem ismertek. A lámák az Andok hegyeiből származnak és az inkák háziasították őket.

(Puncs)
 

A filmben az ostrom hetekig tartott, a valóságban tíz éven át.

(Puncs)
 

A filmben igazi és digitális statisztákat egyaránt használtak.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.