Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
25
Képek
Videók
 
papaja   2016. 04. 26.

legújabb vélemény

engem lenyűgözött ez a film, nagyon tetszett minden részlete, Winona Rydertől ez lett a kedvencem

 
danaso   2015. 03. 11.

nekem unalmas volt, meg idegesítő. első osztályú bemutatója annak, hogy az egyház milyen ostobaságokat követ el, és az emberek is, akik hisznek benne. kevés ilyen film van, ahol ennyire füstölt volna a fejem

 
Időnként kevesebb több lett volna, a hiányérzet is megmarad a film végén, mégis ajánlott a megtekintése, mert felkavaróan elgondolkodtató az összhatás.
7/10 több»

A film összbevétele 7 340 103 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti tervek szerint Kenneth Branagh lett volna a rendező.

(rbernadett)
 

Sarah Michelle Gellart meghallgatták Mary Warren szerepére.

(rbernadett)
 

Bár a történet valós történelmi eseményeket dolgoz fel, Arthur Miller megváltoztatott egy-két eseményt a saját tapasztalatából kiindulva a McCarthy-korszakból. például csak 12 éves volt, azonban Miller kicsit öregített rajta, hogy szexuális kapcsolata lehessen John Proctorral. Itt érezhető a párhuzam a történet és Miller saját házasságtörő kapcsolata között Marilyn Monroe-val.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.