Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
Videók
 
Morpheus19   2020. 05. 13.

legújabb vélemény

0
A hírhedt uralkodó

A történelem egyik legnagyobb botrányfilmje mire elég? Egy erős közepesre. Tinto Bass (és Bob Guccione) nagyszabású, extravagáns és mániákus műve, a principátus harmadik uralkodójáról, Caius Julius Caesar Germanicusról szóló Caligula nagyon közel já... teljes kritika»

3
 
Nagy Zsolt   2019. 06. 19.

0
Nem okvetlenül történelmi film

Szerencsére a film forgatása és forgalomba hozatala korában, nem csináltak kétszínű, alakoskodó ügyet a szexjelenetekből. Még fiatalon, a moziban néztem meg először és akkor még nem tudtam, hogy kivágtak jeleneteket belőle. Az Internet megjelenése után, megnéztem a cenzúrázatlan változatot is és mondhatom, nem nagy különbség van a kettő között. Tele van élvezhető szexjelenetekkel és történetekkel, a mai steril, képmutató világban, pornó besorolást kapna. Csak az a baj, hogy manapság ilyen minőségű szexfilmet nem gyártanak többé. Private, Hustler, Kovi vegyetek magatoknak kötelet.


 
hedva   2016. 08. 20.

0

Nekem egy kicsit túl sok volt benne a meztelenség, el is vette a történelmi vonatkozását, legalábbis nálam így volt. Képtelen voltam komolyan venni a sok vagina, meg pénisz hatására...értem én az alkotói szándékot, de ez esetben túlment...

 
varjú   2015. 01. 28.

0

Nagyon érdekes és ellentmondásokkal teli film. Lényegében egy történelmi dráma, de erotikus film is egyben. Ebből gondolhatjátok, hogy nem mindennapi élmény és biztosan a valósághoz is több köze van kendőzetlensége miatt, mint egy langyosabb, hagyomá... több»

Galéria (9)

Malcolm McDowell
Leopoldo Trieste
Malcolm McDowell
Leopoldo Trieste
Helen Mirren
Malcolm McDowell
Guido Mannari
Malcolm McDowell

A film összbevétele 23 438 120 dollár volt (imdb.com).

 

Három órán keresztül sminkelték Peter O’Toole arcát, hogy riasztó vénembert varázsoljanak belőle.

(wintermat)
 
Nehéz ajánlani ezt a filmet. Annak ellenére, hogy nem adtam rá rossz pontszámot, mivel vannak remek jelenetei és a többi is legrosszabb esetben egy jó középszernek nevezhető, ott vannak a tripla X-es részek, amik sok embernél le fogják verni a biztosítékot. több»