Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  

Rólam

Elméletileg ide kellene írni egy jellemzést magamról. Nos, azt nem kapjátok meg, viszont itt hagyom ezeket a tanácsokat:

- Ha csak egy képregényt akarsz elolvasni egész életedben, akkor válaszd Neil Gaiman Sandman című mesterművét, ami minden idők legjobb képregénye, ez pedig objektív tény, amit nagyon sok és bonyolult matematikai művelettel számítottam ki.

- Ha azt hiszed a szuperhősökről - vagy szuperhősnek bekategorizált antihősökről, pl. Batmanről - szóló képregények gyerekeknek való gagyik, vagy csak van egy ismerősöd aki ezen a szinten áll, nos akkor ideje elolvasnotok az Arkham Elmegyógyintézet című 1989-es szürreális/pszichedelikus pszicho-horror graphics novelt.

- Ha nem értettétek meg a 2001: Űrodüsszeiát, nem kell pánikba esni, a tévhitekkel ellentétben nem jelenti azt, hogy műveletlenek vagy csak simán hülye tuskók lennétek.

- Ha egy politikus ígérget dolgokat, ne higgyetek el neki semmit, úgy is csak hazudik.

- Ha azt hiszitek, az anime kizárólag Naruto-szintű gyerekbaromság vagy nagy seggű csajokról szóló pornó lehet, akkor nézzétek végig Hayao Miyazaki vagy Kon Satoshi életművét és rögtön a vezeklés mellett döntötök, amiért eddigi életetekben pogányként éltetek.

- A könnyűzene történetének legjobb albuma a My Bloody Valentine Loveless címre hallgató albuma 1991-ből. Ha azt hiszitek, hogy a kilencvenes évek első felének legfontosabb lemeze a Nevermind vagy az Achtung Baby, akkor tévedtek!

- Soha se essetek bele abba a hibába, hogy azt hiszitek "régen minden jobb vót". Ugyan a baby boomer generáció talán azt hiszi, hogy akkor létezett utoljára jó zene, mikor John Lennon még verte a feleségét, vagy hogy az utolsó jó film a Kramer kontra Kramer volt és azóta csak agyatlan blockbusterek készülnek Hollywoodban, de ez természetesen baromság.

Drót (2002)
South Park (1997)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.