A Netflix ismét megajándékoz minket egy Harlan Coben-sorozattal!

A streaming platform és a thriller író már korábban is dolgoztak együtt és valóban lebilincselő, rejtélyes sorozatokat hoztak össze! Ilyen volt Az idegen, a Safe és a Maradj mellettem is, szóval ami most jön, az várhatóan NAGYON jó lesz!

Következő együttműködésük Coben Fool Me Once/ Nem versz át című regényének adaptációja. A történet Maya-t (Michelle Keegan) követi, aki gyászolja férje, Joe (Richard Armitage, akit legutóbb a 2023-as, Rögeszme című Netflix sorozatban láthattunk) halálát, de miután felszerel egy babafigyelő biztonsági kamerát, hogy vigyázzon a lányára, egy férfit lát meg a képen – a halott férjét...

Mit mondott maga Harlan Coben a filmről?

A szerző nemrégiben beszélt a Radio Times-nak arról, hogy Michelle Keegan-nel dolgozott a Nem versz át című filmben, és ez mekkora öröm volt számára:

"Csodálatos. Ő egy nagyszerű ember és minden nap tud valami pozitívat vinni a díszletbe, mindenki szerette" - mondta - "Pontosan olyan, amilyennek gondolod. Igazán nagyszerű. Tudtam róla egy keveset, de nyilvánvalóan nem ismertem annyira, mint brit kollégáimat. Nagyon keményen dolgozik, és a forgatáson is élvezet a közelében lenni."

dráma | krimi | misztikus

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»