40% 54 szavazat
Rögeszme

Rögeszme

Obsession
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
25
Szereplők (25)
10
Képek (10)
3
Videók (3)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Lejátszás
Pom  

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 4 epizód

Hol nézheted

Richard Armitage
Indira Varma
Rish Shah
Sonera Angel
Richard Armitage
Richard Armitage
Charlie Murphy
Richard Armitage
Charlie Murphy
Indira Varma
Rish Shah
Charlie Murphy
Indira Varma
Rish Shah
Richard Armitage
Charlie Murphy
Richard Armitage
Charlie Murphy
Charlie Murphy
Rish Shah

FILMINFÓ

William beleszeret a menyébe, Annába, aki megpróbálja megtartani mindkét kapcsolatot, de az igazság mindig napvilágra kerül, és valakinek fájni fog.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Morgan Lloyd Malcolm, Benji Walters
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2023.04.13. | Netflix (2023.04.13.)
 
2023.05.09 Melinda

legújabb vélemény

Megnéztem, te ne tedd!

A szürke ötven árnyalatának gyenge mása. Na és hát tudjuk, hogy az sem egy nagy durranás. Kár rá vesztegetni az időt, abszolút nem életszerű és semmi mélysége nincs.

0
 
2023.04.25 JRD

Nem tudom, mit gondoljak…

Kevés film, sorozat van, ami ki tud fogni rajtam, de ennek sikerült. Nem igazán tetszett, de nem mondhatom azt sem, hogy nem Noha ez a sorozat csak langyos utánzat volt az eredetinek számító Damage című filmhez képest. Mégsem állíthatom, hogy haszontalan volt megnézni. Végül a rögeszme, főleg a szexuális rögeszme alapban érdekes téma. Az mondjuk már egy más kérdés, hogy ezt hogyan tudják valóban jól filmre vinni. De ne hallgass senkire, nézd meg és majd eldöntöd magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2023.04.14 szemtelen

A sebész és a köztisztviselő

Egy erős hallucinációnak tűnt a film, ami egy zseniális és kanos sebész, valamint minisztériumi köztisztviselő menyének viszonyáról szól. A produkciónak engem nem sikerült meggyőznie és elgondolkodtatnia a kapcsolat megszállottságáról. A karakterek kétdimenziósak, amivel a színészek sem tudtak mit kezdeni. De nem akarok gúnyolódni, a BDSM nem tiltott, az örömszerzés egy formája, mint pl. a kemény fapadlón történő szeretkezés. Az erotika egy nagyon szubjektív fogalom, de ebben a filmes ábrázolásban nem tűnik őszintének, inkább irritáló. Mindenesetre a Netflix ezzel a sorozatával életre keltett egy ritkán látható műfajt, az erotikus thrillert.

0
 
2023.04.24 Gauss

Aki látta a 1992-es Végzet című filmet, annak ez unalmas lesz, hiszen ez ugyanaz. Az a film valami iszonyú erős hatású alkotás, egy nagyszerű film. Itt ezt nem érezni. Ettől függetlenül meg lehet nézni ezt is. A főszereplő színésznő, Charlie Murphy m... Több

0
 
2023.04.15 Idknw

Izgalmas, bár hagyott néhány megválaszolatlan kérdést maga után. Nekem a két főszereplőtől hányingerem volt, végig azon drukkoltam, hogy valami rossz történjen velük.

0
 

Korábban egész estés film készült a történetből Jeremy Irons főszereplésével. Szerző: indingo

#1
 

A sorozat Josephine Hart Damage című 1991-ben íródott könyve alapján készült. Szerző: indingo

#2