Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 10-16.)

Következzen egy kis kedvcsináló a jövő hét Netflix-premierjeihez. Több műfajból is válogathatunk, lesz dráma, erotika, történelem, misztikum, horror, thriller és dokumentum is, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább passzoló tartalmat. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

78 A floridai férfi  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. több»

Amikor egy nehéz sorsú ex-zsaru (Édgar Ramírez) kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból egy vad, spirális utazás lesz, ami régi, családi titkokhoz vezet, illetve egy hiábavaló kísérletbe torkollik, hogy helyesen cselekedjen egy olyan helyen, ahol semmi sem működik rendesen. A főszereplők Abbey Lee, Anthony LaPaglia, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider, Lauren Buglioli.
#5

NA Bomlás  (2023)

thriller

Netflix

Miután vajúdás közben elvesztette gyermekét és majdnem az életét, egy újságírónő nyugtalanító látomások és hátborzongató támadások közepette egyedül gyászol otthon. több»

Egy nő története, aki vajúdása során elveszti gyermekét és saját élete is veszélybe kerül. A mély gyászba burkolózva veszélyes látomások és gyötrő támadások kereszttüzébe kerül.
#4

55 Jelenségek  (2023)

(3)

horror

Netflix

Három középkorú nő, akik paranormális események után nyomoznak, próbatétel elé kerülnek, amikor vezetőjük, Pilón atya eltűnik. A történetet a valódi Hepta-csoport ihlette. több»

A film a valóságból meríti az ihletet, a Hepta-csoport által inspirált produkcióban megismerhetünk három nőt, akik paranormális jelenségeket vizsgálnak. Miután csoportjuk vezetője rejtélyes módon eltűnik, mindannyiuknak különleges megpróbáltatásokon kell keresztülmenniük.
#3

43 Rögeszme  (2023)

(7) (2)

dráma | erotikus | misztikus | romantikus

Netflix

William beleszeret a menyébe, Annába, aki megpróbálja megtartani mindkét kapcsolatot, de az igazság mindig napvilágra kerül, és valakinek fájni fog. több»

Az erotikus drámasorozatok már egy új műfajt teremtettek a Netflix kínálatán belül és a keresletnek hála, egy új produkció is érkezik a jövő héten. Íme, mire számíthatunk: Amikor a rejtélyes Anna Barton szenvedélyes viszonyt kezd vőlegénye apjával, Williammel, egy megszállott spirálba kerül. De vajon meddig tudják titokban tartani kapcsolatukat, mielőtt valaki megsérül? Nos, tekintve, hogy a szinopszis "pusztító következményeket ígér az egész családra nézve", úgy képzeljük, hogy egyáltalán nem sokáig.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

A tragédia története, amikor terroristák bombát robbantottak a bostoni maraton céljában. A támadást két házi készítésű, nyomástartó edényben elhelyezett bombával... több»

Rendező: Floyd Russ
A hazafiak napja Bostonban az ünneplés ideje: A tavasz a levegőben van, a Red Sox a Fenway stadionban játszik, és az egész város eljön, hogy szurkoljon a Boston Maratonon a külvárosból a városközpontba tartó futóknak. Amikor 2013-ban két terrorista robbantott a maraton célvonalán, az év legnagyobb bulija vérfürdőbe torkollott, és miközben a bűnüldöző szervek példátlan nyomozást indítottak a merénylők személyazonosságának kiderítésére, üldözésük átterjedt a korábban csendes városrészek utcáira, megbénítva a várost és rettegésbe taszítva a 9/11 utáni világot. A tragédia tizedik évfordulója alkalmából Floyd Russ rendező (Zion, Első kézből: Egy felejthetetlen este) és Tiller Russell producer (Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után, A wacói ostrom: Amerikai apokalipszis) ezt a háromrészes sorozatot a támadásokat követő feszült, félelmetes napok köré építették, percről percre összeszedve a hajtóvadászat eseményeit több ezer órányi videofelvétel, rendőrségi rádió- és mobiltelefonos felvételek, valamint a rendőrök, FBI-ügynökök és egyszerű polgárok vallomásai alapján, akiknek hősiessége vezetett a gyilkosok elfogásához.
#1

64 A hét király halála  (2023)

(1) (1)

akció | dráma | történelmi

Netflix

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni... több»

Az utolsó királyság című sorozat öt évada után most egy zárófilmet kapunk a Netflix jóvoltából, amely befejezi a történetet. A sztori szerint Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök csatáznak a koronáért, Uthrednek pedig ismét kalandoznia kell társaival, miközben megpróbálják megalakítani az egységes Angliát. A film forgatókönyve mögött Martha Hillier áll, a rendező Edward Bazalgette.