56% 33 szavazat
Végzetes csábítás

Végzetes csábítás

Fatal Seduction
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
13
Képek (13)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
12
Cikkek (12)
Fórum

FILMINFÓ

Egy férjes asszony egy sorsdöntő hétvégét tölt otthonától távol, ahol rátalál a szenvedély, de egy tragédia arra készteti, hogy megkérdőjelezze a hozzá közel állókkal kapcsolatos… Több


Ország: Dél-afrikai Köztársaság
Premier: 2023.07.07. | Netflix (2023.07.07.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 14 epizód

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2023.08.14 Viktória Tóth

legújabb vélemény

Izgalmas

Vagy egy-két rész, ami unalmasabb, azokon túl kell lenni, a többi tetszik. Én nem láttam az állítólagos eredetit, így simán tudtam élvezni a mozizást. Azért, mert valaki nem tud tőle elvonatkoztatni, attól még nem 50%-os.

0
 
2023.07.09 szemtelen

Menthetetlen erotikus thriller

A teljes produkció összesen tizennégy epizódból áll, ebből jelenleg hét epizódot kapunk, egyenként harminc perces játékidővel. A folytatás időpontját egyelőre nem jelölték meg pontosan. A sorozat egy házas professzornőt követ nyomon, aki szenvedélyes románcba keveredik egy fiatalabb sráccal, ami tragédia és árulás útjára vezeti őt. A Végzetes csábítás egy erotikus thriller, de a szexjelenetek többnyire erőtlenek és szükségtelenek. Hiába a nézőcsalogató, szexi cím, ezek a pillanatok nem vetekszenek a műfaj iránt érdeklődők keményebb igényeivel. A dolgok meglehetősen egyszerűek és nem meglepőek. A forgatókönyv valahogy végig sántít, hiába próbálja feszültséggel és izgalommal lekötni a nézőt. Könnyen belátható, hogy hova tart minden csavarmentes esemény, és a fordulatot várva a végén csak ásítunk, mert kilométerekről megjósolható minden. Egy nyájas egyhangúság lepi be a történetet, a karakterek átlag alattiak, és a hülyeség határán teljesítenek, a józan észt és az őszinteséget nélkülözve. A produkcióból valahogy hiányzik az intelligencia, ezért is tűnik olykor nevetségesnek. Az első hét epizód alapján nem sok jóval kecsegtet a folytatás, de aki megkóstolja, az biztosan megnézi majd a végét is.

1
0
 
2023.07.14 Vivien

Feldolgozása

Elkezdtem nézni a filmet, de közben rájöttem, hogy én ezt már láttam. De hogy, ha most jött ki? Jó, néztem tovább, és tudtam, hogy mikor mi fog történni. Ebből már gondoltam, hogy ez egy feldolgozás lehet, de nem rémlik, hogy az eredetiben színesbőrű színészek játszottak volna. Kis nyomozás után rájöttem, hogy az eredeti a Bűnös vágy című film volt, ami amúgy sokkal jobban tetszett.

0
 
2023.07.14 Barbee

Csalódás

Ahogy azt már előttem is írták, ez a sorozat egy másolat. Az első rész után rá kellett jönnöm, hogy én ezt bizony már láttam. Igazából már csak azért néztem meg, mert hajtott a kíváncsiság, hogy „ez most komoly?”, de igen, komoly. A minimum, amit vártam a sorozattól, hogy legalább ne minden szóról-szóra úgy legyen, mint az előzőben. Ha valakinek megtetszett a történet, akkor én inkább a Bűnös vágy című sorozatot ajánlanám.

2
0
42 nap sötétség
2022
Hol nézheted: Netflix
A kisváros titkai
2022
Hol nézheted: Netflix
Mozaik
2017
Hol nézheted: HBO Max
Akkor és most
2022
Hol nézheted: Apple TV+
A tó tükre
2013
Hol nézheted: HBO Max
Örökre eltűnt
2021
Hol nézheted: Netflix
Maradj mellettem
2021
Hol nézheted: Netflix
Egyikünk hazudik
2021
Hol nézheted: Netflix
Holtszél
2018
Hol nézheted: Netflix
Soledad eltűnése
2020
Hol nézheted: Netflix