Streaming ajánló: 4 vadonatúj sorozat és műsor, amire érdemes lesz odafigyelned a héten (27. hét)

Izgalmas hét előtt állunk, már ami az új sorozatokat és filmeket illeti. A nagyobb streaming szolgáltatók, mint a Netflix, a Disney+ és az Amazon Prime is készül erre a hétre néhány ígéretes újdonsággal. Ezek közül most négyet válogattunk ki: egy dokumentumfilmet, egy horror-vígjátékot, egy sorozatot a Dél-Afrikai Köztársaságból és animációs sorozatot.

#4

dokumentum

Netflix

Szakkara homokjában a világ két leghíresebb egyiptológusa, Dr. Zahi Hawass és pártfogoltja és egyben riválisa, Dr. Mostafa Waziri csapataikkal versenyt futnak az idővel, hogy... több»

Rendező: Max Salomon
Szereplők: Zahi Hawass, Mostafa Waziri
A világ két híres egyiptológusa, Dr. Zahi Hawass és Dr. Mostafa Waziri két csapattal vág neki a sivatagnak, hogy felkutassanak egy eltűnt piramist nem messze Kairó városától. A két tudós egymás riválisaként kutat a történelem eme titokzatos darabkája után, mi pedig kényelmesen hátradőlve szemlélhetjük felfedezéseik történetét ebben a dokumentumfilmben. Premier ma a Netflixen.
#3

akció | animáció | rövidfilm

Disney+

Egy sor karaktert követhetünk nyomon egy disztópikus jövőben, akik időt utaznak, más világokba jutnak és idegen lényekkel találkozank. A tíz, egymástól független történetet... több»

Egy új antológia, amely tíz epizódon keresztül mesél nekünk a különböző afrikai népekről, Zimbabwéről, Kenyáról, Ugandáról, Egyiptomról, Dél-Afrikáról és Nigériáról. A misztikummal, fantasyvel és sci-fivel is átitatott sorozat olykor humorral, máskor sokkal sötétebb tónussal tárja elénk a fekete kontinens világát. Premier július 5-én a Disney+-on.
#2

70 Dolores pokla  (2023)

(2)

dráma | horror | vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor Dolores Roach egy igazságtalan börtönbüntetés után szabadul, újra találkozik egy régi barátjával, aki megengedi neki, hogy masszőrként dolgozzon. Amikor az újdonsült... több»

Dolores Roach tizenhat évig ült börtönben hamis vádak miatt. Ez idő alatt kitanulta a masszőr mesterséget és így próbál meg új életet kezdeni egy számára teljesen megváltozott, idegen New Yorkban. Csak a masszőr tudományára számíthat, de amikor az újonnan szerzett stabilitás az életében veszélybe kerül, varázslatos kezeit elkezdi másképp használni. A horror-komédia július 7-én debütál az Amazon Prime-on.
#1

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy férjes asszony egy sorsdöntő hétvégét tölt otthonától távol, ahol rátalál a szenvedély, de egy tragédia arra készteti, hogy megkérdőjelezze a hozzá közel állókkal... több»

A házas professzor, Nandi és barátnője, Brenda csak egy kis hétvégi kiruccanásra vágynak. Ott azonban megismerkedik Grootroom herceg jobbkezével, Jacobbal, akivel belemegy egy kis hétvégi flörtölésbe. Az egyéjszakás kalandból végül árulás és gyilkosság lesz, Nandi pedig már a hozzá legközelebb állókban sem bízhat. Premier július 7-én a Netflixen.