Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85
Filmadatlap
 
64
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Greeta   2017. 12. 15.

legújabb vélemény

A nyomozós, gyilkolászós soroztok közül kiemelkedik. Sok érdekes megoldás volt benne és a szereplők is nagyon illettek a karakterhez. Izgalmas sorozat.

 
indingo   2017. 04. 10.

Az elején imádtam a sorozatot. A téma engem nagyon érdekel, bár sokat nem tudok róla, de mégis köznapian voltak elmondva a dolgok. A harmadik évadra még kíváncsi vagyok..


 
Szilonka   2017. 07. 11.

Csak az első két évadot néztem meg, mert egyszerűen nincs időm a maradékra. azt kaptam tőle, amit egy jó sorozattól elvárok. Izgalmat és váratlan fordulatokat, amelyre nem jövök rá 5 perc alatt.

 
Edii   2015. 09. 22.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon jó kis történet, érdekes, Pierce professzor pedig kiváló!

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Végre valami újszerű sorozat. Volt egy globális története, nem csak az egyes epizódoknak, hanem a teljese sorozatnak is. Remek téma, érdekes részek.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Lehet, hogy én vártam túl sokat a filmtől, de a kezdeti lelkesedésem hamar alábbhagyott. Pedig eredeti történet, érdekes megközelítés, jó karakter. Valami viszont hiányzott nekem belőle, így hamar úgy éreztem, hogy ellaposodott a történet. Lehet, hogy még pár rész erejéig ki kellett volna tartanom?

 
Lonka   2017. 07. 26.

Igazi tudományos sorozat, de a jobbik fajta. Nagyon erős karakterek vannak benne és sokszor, ami a szemünk előtt játszódik az nem is a valóság. Izgalmas és érdekes részek váltogatták egymást.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.