2018.11.29 11:37 harnas1207 Olvasottság: 762x
3

A sorozatok nevében

Egy sorozat akkor jó, ha a történet előre megvan. Van eleje és vége, már abban a pillanatban, mikor elkezdik leforgatni. Nem kell évente húzni-nyúzni attól függően, hogy mennyire tetszik a tv nézőknek. Tudja az ember hogy megnézi azt a 10-15 részt és összeáll a sztori.


A sorozatok nevében

Ebből a szempontból is tökéletes sorozat A törvény nevében! A nyolc részes történet az elejétől a végéig odaszögezi a nézőt, ráadásul olyan formában, hogy minél jobban haladunk előre, annál nagyobb a hatása. Sajnos az indítás kicsit lassú, a két karakter megismerése, a kettejük ellentéte elveheti az ember kedvét a további részektől. Nem szabad ebbe a hibába esni, mert ez egy kiváló krimi. Nem lövi le a poénokat egyből, izgulhatunk, hogy meglesz e a tettes. És ha igen, akkor ki az? Talán pont az egyik főszereplő? Idegtépőek és néha elég sötét hangulatúak az epizódok. Matthew McConaughey és Woody Harrelson remek játékkal asszisztál ehhez az érzéshez. Az események látszólag néhol vakvágányra vezetnek minket, de minden kis történésnek van értelme, mindenre nagyon kell figyelni. Nem találkoztam még összetettebb és rejtélyesebb krimisorozattal, alig bírtam kivárni a következő részt. Magával ragadott és csak sodródtam az árral. Bevallom volt egy pont, mikor megijedtem én is, hogy valami elvont zavaros drámát nézek és ennek nem is lesz semmi értelme. Ezen ma már csak mosolygok, de akkor még szkeptikus voltam a sorozatot illetően. Egyszóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Annak is aki a színészeket szereti, annak is aki akar látni egy erős krimit. És annak is aki csak a fent említett soha véget nem érős sorozatokat nézi, kóstoljon bele ebbe is!

dráma | krimi | misztikus | thriller

Martin Hart (Woody Harrelson) és a különc Rust Cohle (Matthew McConaughey) 17 éve együtt nyomoztak egy meggyilkolt lány ügyében. Hosszú ideig úgy tűnt, sikerült... több»

3