Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
6
Szereplők
31
Vélemények
250
Képek
Videók

Vélemények: Gyilkos elmék (2005)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

Matthew Gray Grubler karakterét imádtam benne főleg a zseniális eszével. Kicsit ugyan antiszociális de épp ettől olyan szerethető a karakter. Nyomozások igazán izgalmasak és látványosak az üldözések. Az első két évadot mindenképpen érdemes megnézni.

 
harnas1207   2018. 12. 13.

a nap véleménye

Elme gyilkosok

A Gyilkos elmék egy nagyon különleges sorozat. Első ránézésre egy igényes sorozat, keményebb és összetettebb történetekkel, mint bármely más krimis társa. Azonban ha kicsit megpiszkáljuk a felszínt, akkor egy nagyon irritáló maszlagot kapunk. Szeretem, ha egy nyomozásról szóló film szépen felépíti mindkét oldalt. Kell egy erős és trükkös csapat, akik meg akarják oldani az ügyet. Illetve kell egy velejéig gonosz rossz fiú is, akit fel kell deríteni vagy elvadászni. Ez itt megvan, vagyis csak félig van meg. Az ügyosztály karakterei finoman szólva is hiteltelenek és minden realitást nélkülöznek. Természetes ők maguk kapják el az összes őrült sorozatgyilkost. Az irritálóan debil informatikusnő ... több»


 
Deku   2017. 08. 21.

Az elején nagyon kedveltem ezt a sorozatot viszont szép lassan azért belefáradtam mindig ugyanabba a sablonos bűnügyekbe amit színre hoz. Ezt leszámítva érdemes belenézni.

 
Edii   2015. 09. 16.

Egy tökéletes sorozat, minden rész izgalmas, fordulatos. A karakterek nagyon jók, a színészek pedig fantasztikusak!

 
Dodi   2015. 01. 30.

Mindig figyelemmel követtem a sorozatot, de csatlakozva az előttem szólókhoz, valahogy a sorozat elhanyatlott, de egyébként nagyon jók a karakterek és a fordulatok is.

 
Gigi   2017. 01. 03.

Abszolút toplistás, nem csak az ügyek, a nyomozás, hanem a csapat miatt is.

 
dittee   2015. 12. 28.

Mindig nagyon érdekes, izgalmas. Nagyon szerethetőek a karakterek és a színészek is kiválóan alakítják őket. Egyes részek elég brutálisra sikeredtek, de szeretem...

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

Ez egy nagyon para sorozat. Volt, hogy nem tudtam aludni egy-egy epizód megtekintése utána - talán ebben rejlik az a hatalmas vonzereje, ami miatt mégis folyamatosan néztem régebben... :)

 
authorgirlll   2018. 08. 17.

Ahhoz képest, hogy a sorozat egy fajta bűnügyekre koncentrálódik teljesen élvezhető a történet. Nincs benne személyeskedés a főszereplők részéről, csak annyit tudunk a hátterükről amennyit feltétlenül kell.

 
Laci000   2015. 05. 22.

Egyik kedvenc sorozatom. A karakterek nagyon jók és a színészek is kiválóan alakítják. Az egyes epizódok pedig mindig izgalmasak, sokszor sokkolóak is.

 
Teófil   2015. 02. 02.

Nekem tetszett, izgalmas sorozat! A színészek és a karakterek nagyon jók!

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez egy kiemelkedő krimi sorozat, minden egyes része izgalmas. Elég egyedi gyilkosságok vannak benne és nagyon tetszik a megközelítése a sorozatnak.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Zseniális sorozat. Nagyon tetszik. Mindig nézem ha tévében megy. Nagyon izgalmasan kanyaritja végig a szálakat. Zseniális ahogy a bűnözőkön keresztül megismerheti a néző önmagát és a környezetét is ha úgy vesszük. Összességében nagyon élvezetes mindig a sorozat.

 
Buborék   2015. 06. 29.

Nagyon jó sorozat, az egyes epizódok izgalmasak, fordulatosak, már néha elég félelmetesek is tudnak lenni. A színészek nagyszerűek és nagyon jó karakterek is lettek kitalálva!

 
Niki19   2015. 11. 08.

Tökéletes ez a sorozat azok számára, akik imádják a nyomozással és rejtélyekkel teli izgalmas sozozatokat. Magával ragadó az egész évad. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 
Kellangy   2015. 06. 20.

Szokásos nyomozós sorozat, de nagyon érdekes esetekben nyomoztak, végig akciódús, izgalmas, nem válik unalmassá. Én a kedvenc szereplőm miatt is néztem, jó kikapcsolódás munka után, ha izgalomra vágysz, ajánlom.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Érdekes ötlet, izgalmas epizódok. A látható hibák kapcsán ritkán tépné az ember a haját, így kifejezetten szórakoztató. Nem több, nem kevesebb. Ellenben a legtöbb ilyen ötlet egy idő után kifárad, a sablonokat már megismerjük, unalmassá válik. Ezzel ezen a szinten számolni kell.

 
Fanni11   2016. 08. 02.

Ez egy nagyon jo sorozat a maga fajtajaban! Izgalmas persze vannak benne unalmasabb es erdekesebb reszek is!!! Ajanlom nagyon jo nyomozos sorozat!!!

 
Sissy   2015. 05. 27.

Imádom ezt a sorozatot. Láttam az összes évadot, de mégis minden nap megnézem a sorozatot a Tv-ben. Izgalmas, élvezete, jó a történet és imádom a bűnügyi-helyszínelős történeteket.

 
NagyThor   2015. 02. 13.

Sosem lehet rajt unatkozni! Imádom! Ha unatkozol nézz bele mindjárt lesz programod! :) Sok éve megy már, de nem tud megfáradni, mindig kitalálnak valami újat az alkotók, amivel folyamatosan le tudják kötni a figyelmed.

 
avocados   2015. 08. 28.

Eléggé megkopott már a sorozat, pedig az alapötlet jó volt, a sorozat indulásakor mindenki profilozó akart lenni. Az a baj, hogy az évadok során semmi nem változott a részek így monotonná váltak, nem jött az újdonság.

 
Alexa   2016. 03. 27.

Izgalmas tortenetek, szuper profilozok, porgos akciok. A karaktereket nagyon jol eltalaltak, igazan elvezheto sorozat.

 
Vrpp   2018. 03. 31.

Szerintem láttam az összes részt. Némelyik tényleg nagyon felkavaró volt lelkileg, mert volt pár hasonló, megtörtént eset. Nagyon izgalmas volt minden rész, a szereplőkkel történő dolgok voltak a legfelkavaróbbak számomra, mert megkedveltették magukat velem.

 
manoarc   2015. 02. 05.

Hihetetlen, hogy ennyi évadnyi új ügyet tudnak kitalálni és még mindig nem unalmas. Briliáns sorozat :) mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon tetszik hogy folyamatosan ismerjük meg a szereplők magánéletét és múltját. 5* :)

 
vevyy   2015. 02. 13.

Véleményem szerint aki szereti a krimit az nem fog ebben sem csalódni. Tetszik, hogy minden hasonló stílusú bűnüldözős sorozat más-más oldalról mutatja be a szereplők munkáját. Ebben a profilozással kapják el az elkövetőket. Érdekes, izgalmas. A karakterek tökéletesen illenek a sorozatba. Minden részét láttam és nem csalódtam benne.

 
szabo0421   2015. 04. 03.

Nagyon jó sorozat nekem az egyik kedvencem, tetszik benne a sok idézet ami minden rész végén szokott lenni :D Elég ügyesen nyomoznak :D

 
orsolya1004   2016. 07. 17.

Rengeteg különböző bűnöző elmét mutat be a sorozat. Érdekes történetek, a legtöbb rész az előzőek nélkül is élvezhető. A nyomozók is szerethetőek. Összességében szerintem a legjobb a maga műfajában.

 
Amanda   2018. 10. 21.

Egyik legjobb sorozat. Igaz pár színész itt is cserélve lett az eredeti stábból de szinte észre sem venni. Nagyon jó karakterek voltak és vannak benne. 14. évadnál is szívesen nézem

 
ironmind844@gmail.com   2017. 06. 15.

Valami eszméletlen sorozat. Nagyon sokat lehet tanulni belőle. Amikor felteszed magadnak azt a kérdést, hogy vajon miért van annyi beteg és gyilkos ember. Akkor néha úgy érzed, mint ha azáltal, hogy nézed a sorozatot kicsit közelebb kerülnél a válaszhoz. Dráma, thriller, humor, akció. Mindenből van egy kicsi, mint a való életben. Sokszor meg ríkatja az embert, és valamikor megnyugvással tölti el , hogy épp elkapták azt a "beteg állatot". Az idézetek, amik a részek elején és végén vannak, mindig azok konferálják be, akik épp az adott epizódban érintettek az ügyben, így még személyesebbé teszi az egészet. Ez az a sorozat, amikor úgy érzed mindenki főszereplő.

 
Toncsi   2015. 10. 30.

Van abban némi igazság, hogy a sorozat fénye mostanra jócskán megkopott, bár elég nehéz megmondani, hogy mi változott. Talán épp az a baj, hogy semmi, annyi kitétellel, hogy ma már sokkal kevésbé izgalmas, mint a korábbi évadokban. Az ilyen krimikkel mostanra tele lett a padlás, egy ideje kiszálltam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.