Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88

The Walking Dead (2010)

The Walking Dead
Filmadatlap
 
106
Szereplők
88
Vélemények
410
Képek
26
Videók

Vélemények: The Walking Dead (2010)

 
Exposeman   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

A legjobb sorozat amit eddig láttam

Már az elején tudtam,hogy ez egy kedvenc sorozat lesz.Nagyon nem kedvelem a zombis filmeket, viszont ez valami más.Egy nagyon összefüggő történet,nem csak a zombi kaszabolásról szól, sok fordulatos történettel színezve nagyon elnyerte a tetszésemet.

 
indingo   2017. 10. 15.

Mindenképpen a legszínvonalasabb zombis sorozat. A története végig pörög, nincsenek nagy üresjáratok és logikai bakik. A szereplők igazi karakterek, jól kidolgozottak.


 
Shelby07   2018. 01. 31.

Már az első résztől kezdve tudtam, hogy az egyik kedvenc filmem lesz. Imádom a zombis történeteket és ez egy tökéletes. Nagyon jól kidolgozott történet, nagyszerű színészek, a zombik is eszméletlenül jól ki vannak dolgozva. Nagyon érdekes és izgalmas, mindig tud váratlan és meglepő fordulatokat okozni a nézői számára. A karakterek közül néhányan olykor-olykor tudnak idegesítőek lenni, de elnézhető, tekintve azt hogy legalább egy ilyen sorozatban/filmben lennie kell. Szóval igen, nagyon jó és élvezhető, én az első résztől kezdve csak úgy faltam az évadokat.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Hol is lehetne kezdeni...talán ott, hogy alapvetően egy jó zombis horror filmet nehéz jól megcsinálni, pláne egy sorozatot, de rendkívüli lett. Azon belül, hogy "hullámvasútként" voltak jó és gyengébb évadok egy nagyszerű sorozatot láthatunk évek óta. Megmutatja, hogy nem csak a "zombiktól" kell félni hiszen az emberek még egy vírus után is ami szinte kiírtja az emberiséget egymás ellen tud fordulni...Top sorozat mind a karakterek mind az, ahogy megvalósították a zombikat nagyszerű.

 
rbernadett   2016. 03. 13.

Sokadig évad után sajnos azt kell mondanom, hogy a sorozat mostanra már csak ismétli önmagát. Egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlet kevés ahhoz, hogy több évadnyi történet legyen belőle. A sorozat kezdeti sikere teljesen érthető volt annak újszerűsége miatt, viszont mostanra, mikor már tucatjával ontják a hasonló témájú szériákat, csak a rajongók tartanak ki mellett. Hozzáteszem ez a létszám még mindig nagy, de nem egyenes arányos a minőséggel. Értem én, hogy nem tudnak már újat kitalálni, a sorozat nézettsége mégis megköveteli a folytatás ezért muszáj valamit, de könyörgöm miért ugyanoda lyukadunk ki minden évadban. SPOILER! Innen ne olvassa, aki még nem látta, de meg szeretné nézni a sorozatot. A történet mostanra ez. Megyünk, megyünk, mendegélünk majd találunk egy kolóniát, amit valami megalomániás vezet, akit előbb-utóbb legyőzünk, de addigra a zombik betörnek az addig biztonságosan működő telephelyre és menekülni kell. Megyünk, megyünk, mendegélünk majd eljutunk egy kolóniához, amit egy megalomániás vezet, akit előbb-utóbb sikerül legyőzni, de mire átvesszük a hatalmat betörnek a zombik és el kell mennünk.. Új szereplők jönnek mennek, de a régiek maradnak. Szóval mostanra már én is csak a megszokás miatt nézem, de ha lehetne mérni a nézettségen felül a lekötöttséget is, akkor szerintem a sorozat ezen mutatója nem csak nálam mutatna visszaesést. Ezt a véleményt a 6. évad közepén írom, meglátjuk, hogy a későbbiekben változni fog-e.

 
Deku   2017. 08. 21.

Ezt a zombis, apokaliptikus témát ez a sorozat emelte tökélyre. Minden tekintetben a lehető legjobb lett. Habár volt pár évad ami kissé lentebb adott az elvárásokból de még így is.

 
Diesel   2018. 02. 12.

Maga az sztori, a cselekmények izgalmasak. Igyekeznek felvázolni egy zombi apokalipszis túlélő történetet. Azért írtam hogy igyekeznek mivel sok sok résznél éreztem (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül) hogy egy helyben topognak folyamatosan. Nem életszerű egy ilyen helyzetben pl.: hogy egy katonai hummert, vagy egy helikoptert nem vizsgálnak át. Nem igazán gyűjtögetnek pl. katonai járműveket, vagy olyan eszközöket, tárgyakat, amely megkönnyíthetné egy ilyen világban a túlélésüket. Nem derítenek fel új helyeket városokat. Ami pozitívum az a karakterek épülése, fejlődése. Ezt nagyon szépen bemutatja a sorozat hogy pl. Ricknek a főhősnek mi mindent kell megtennie átélni hogy túléljen és megvédje azokat akiket szeret. Kicsit negatívum hogy az elmúlt években már szinte át-át megy néha szappanoperába (túl sok a párbeszéd és kevés a lényeges cselekmény). Ettől függetlenül szerintem egy erős jó sorozat én szeretem. Ajánlom mindenkinek aki szereti a zombi apokalipszis témájú filmeket és sorozatokat! :)

 
Edii   2015. 09. 16.

Ez egy olyan sorozat, amit ha elkezdesz nézni, egyszerűen nem lehet abbahagyni, rákattan a néző. A története nagyon jó, a látvány kiváló, a karakterek pedig tökéletesen el vannak találva.

 
beero88   2016. 01. 16.

Bitang erős sorozat néhol akadtak gyengébb részek de ez elnézhető egy ilyen sorozatnál. Szépen felvázolja az apokaliptikus helyzetet és a benne élők viszonyát egymással.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Első évadokban még a zombiktól való félelem és a menekülés adta a sorozat varázsát, ami az idő múlásával megszűnt, és olyan problémák kerültek mint a közösségek fenntartása, és az emberi mivoltuk megőrzése. Épp emiatt pár horror rajongó elpártolt a sorozat mellől. Vannak vontatott részek, a 4. évadot kifejezetten unalmasnak találtam, azonban az 5. évad ismét színt hozott a sztoriba a váratlan fordulatokkal.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

Sajnos évről évre laposabb. Hiába akció dús, ha egyszer izzadságszagú az egész. Amióta meghalt a kedvenc karakterem, már nem tudom annyira élvezni, mint azelőtt. Szeretem, de személy szerint jobban örülnék annak, ha 1-2 évadon belül lezárnák.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Nagyon sokáig szerettem és heti szinten követtem a történéseket, mert kíváncsi voltam hogy vajon kiderül e, hogy mi miatt történt ez az egész. A börtönös évad után sajnos eléggé elsikkadt az egész és még utána a kedvenc karakteremet is értelmetlenül megölték, Glennt- úgyhogy az volt számomra a WD vége. Addig viszonyt nagyon jó úgyhogy érdemes megnézni.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Mára már ez a sorozat is kultikussá vált szinte. Sorozatkedvelőknek ez kötelező darab. Az kétségtelen, hogy az eleje jobb volt mint mostanság viszont az új karakterrel Negan-nel jól jártak nekem kedvencem. Elképesztően jó sorozat.

 
SzFa   2017. 09. 05.

Szinte egyedülálló zombis sorozat. Az első pár évad nagyon jó volt aztán van egy kisebb leállás, de már most alig várom a következő részeket. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorozat vége, megjavul minden esetleg minden oda vész?

 
NFG   2018. 03. 18.

Mindig is féltem a horrorfilmektől! Aztán egy barátnőm elkezdett mesélni erről a sorozatról! Teljesen odáig volt érte! Eldöntöttem, hogy legyőzöm a félelmem és megnézem az első részt! Féltem tőle! Nagyon is! Rettegtem az első perctől! De éjszaka teljesen nyugodtan aludtam, ahogy más horrorfilmeknél soha! Másnap alig vártam, hogy megnézzem a következő részt! Egy hét múlva pedig azon kaptam magam, hogy abba se tudom hagyni! Teljesen beleszerettem! A szereplőket nagyon jól eltalálták! A történet izgalmas! Még mai napig követem a sorozatot! Sajnos már kicsit ellaposodott és elkanyarodott az eredeti témától, de még így sem lehet abbahagyni! Határozottan a legjobb a kategóriájában!

 
harnas1207   2018. 12. 12.

Nehéz megemésztenem az új sorozat trendeket. Dobj fel egy őrülten izgalmas háttér történetet. Első 2-3 részbe csepegtess is ebből, majd jöhet a szappanopera. Zombik mindenhol, harc az életünkért és gyilkolás helyett Béla szerelmes Julcsiba de visszatér a kedves, szerelmi háromszög, megbocsátás ármány és intrika. Nem a zombik által elárasztott világ a fő téma, hanem a benne élő emberek lelki világa. A fertőzöttek csak díszlet. Mintha Magdi Anyust és Vili bácsit áthelyeznénk egy 2. világháborús környezetbe.

 
Norbert93   2018. 07. 24.

Mindenképpen a legszínvonalasabb poszt-apokaliptikus sorozatok közé sorolnám, de megjegyezném, hogy az első 3 évadig nagyon nagy reményeket fűztem hozzá. Aztán évadról évadra gyengébb és gyengébb lett. Ez nem jelenti azt, hogy rossz a sorozat, inkább úgy fogalmaznék, hogy a kiválóból leminősült jóvá. Néha-néha azért sikerül valami sokkolót vagy meglepőt alkotni, de a régi színvonalat már nem éri el.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Az alapkoncepció jó, de túlnyújtották, és nagyon elszakadtunk az eredeti történettől. Ettől függetlenül tudom ajánlani, leköti az embert és megfogja valahogy, de már túlzásba estek szerintem.

 
AlBundy   2016. 05. 24.

Kiváló! Kétlem, hogy ebben a témában valaha jobb sorozatot fognak csinálni. Már bőven túl tesz a zombi-apokalipszis felálláson, és rég kiderült, hogy még egy ilyen világban is az ember az ember legnagyobb ellensége.

 
hell.l   2016. 05. 09.

A legkiválóbb sorozat a műfajban. Nagyon jól bemutatja, hogy min mehet át az ember egy világméretű katasztrófát követően. Hogyan kell ilyen körülmények között is megmaradni embernek, ami nagyon nehéz, mert em elég, hogy az élőhalottak elől kell menekülni, még a saját embertársaid is vadásznak rád. Valahogy a legutóbbi évadot éreztem legjobbnak, várom a következőt:)

 
Niki18   2015. 11. 01.

Eszméletlen jó sorozat. Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog, de nagyon élvezem minden részét. Voltak részek, mikor megállt egy kicsit a sorozat, de végig érdeklődéssel néztem. A szereplőket jól válogatták meg, szerethető karakterek vannak benne.

 
kabel   2015. 08. 06.

Sajnálom, nagyon ami ezzel a sorozattal történt. Nagy olvasója voltam a képregénynek, ami képi világával, sztorijával és kemény valósághű hangulatával ragadott magával. Így nagy lelkesedéssel vágttam bele az első évadba. A pár epizód nem győzött meg teljesen, de a Breaking Bad sem volt olyan jó először, szóval belenéztem a másodikba is. Azonban a második évad olyan unalmasra és fantáziátlanra sikerült, hogy valami hatalmas fordulat kellett volna, hogy talpraálljon a dolog. A harmadik évad ezt nem adta meg, helyette tovább építette a show bevett sablonjait, odáig, hogy egy epizód kábé olyan volt mint a Lost. Van benne valami zombigyilkolászás meg egy hatalmas cliffhanger, de más nem nagyon. Egészena kormányzóig néztem a sztorit, onnantól már olyan szinten unalmas lett, hogy feladtam. A börtönös támadás a képregényben jobban nézett ki mint itt, pedig, azt nehéz volt elcseszni....

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

Imádtam az első öt évadát, de utána már nem bírtam nézni. Ugyanazok a szituációk ismétlődtek flyton-folyvást. Semmi újat nem mutatott számomra utána.

 
drg0602   2020. 02. 11.

Legjobb horror sorozat amit láttam.

Az igazság az, hogy nekem kimondottan az első három évad tetszett, de többi évad se rossz. Ez a sorozat elképesztő jó meg van csinálva, nagyon jó színészi teljesítmények, jó párbeszédek, helyenként nagyon izgalmas! Tökéletes időtöltés. Jó sorozat.

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

Ez a sorozat egyszerűen megunhatatlan.Nem vagyok nagy sorozat függő de mivel mindenkitől csak ezt hallgattam, így belevágtam és elkezdtem nézni, és ez magával ragadott, mindig alig vártam az újabb részeket. Nagyon jó a sztori, érdekes, egyáltalán nem unalmas, mindig újat tud nyújtani, néha lassú a cselekményvezetés, néha pedig nehéz követni. a szereposztás remek, zombis filmként totál megállja a helyét.

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 03.

...megvezetik a nézők felét...

Figyelem, a kritika spoileres! Pedig a showrunner, Scott M. Gimple nem egyszer játszotta el ugyanezt, szinte hihetetlen, hogy a csapongó részek hogy tudtak átfolyni a rostán. A rajongók joggal háborodnak fel, de aztán valahogy mindig megbékélnek, amikor a készítők egy kikezdhetetlen epizódot tálalnak fel nekik. A recept mindig ugyanaz: egy akciódús nyitány után gyorsan leül a sorozat, majd a sztori egy helyben toporog, csak az éppen aktuális nehézségekkel néznek szembe Rickék. A téli pihenő után már más miatt fáj a csapatunk feje, de itt is pofátlan időhúzással szembesülünk, mígnem megkapjuk a cliffhangerrel záródó finálét. Nos, a hatodik évadban ez utóbbit is sikerült elbaltáznia az AMC-nek. Kezdődött minden azzal, hogy az alexandriai idillt egy közeli vérszomjas zombihorda zavarta meg. Hamar megszületik a döntés: el kell terelni a járkálókat, mint a juhokat. Az embert próbáló feladathoz a város 90 százalékára szükség volt, szerencsére Rick kézben tartotta az ügyet, csak azzal nem számolt, hogy a védtelen várost egy Farkasoknak hívott csoport támadja meg, ráadásul elég hangosan, így a horda fele a békés kertvárost vette célba. Az évad első fele mindössze pár órát mesél el, mégis olyan volt, mintha egy centit sem haladna előre az a fránya sztori. Aztán az írók előjöttek egy roppant átlátszó, olcsó húzással: úgy tűnt, mintha az egyik fontos szereplőt a járkálók széttépnék, maj... több»

 
nagysar   2017. 12. 07.

A siker adott volt, jó az alapsztori... Na de hogy elrontották sajnos a 3. 4. évad körül... Az egyetlen amit szeretek benne hogy a karakterek fejlődését jól lehet látni( pl Rick )

 
Bog1   2016. 07. 16.

A világ legjobb sorozata. Egyedi és akciódús. A szereplőkbe szinte beleszeret az ember, bár mostanra már kicsit keserédesen mert olyan tempóba hullanak a szereplők. :/ SPOILER: A leszbikus csajszi is indokolatlanul halt meg egy nyillal a fejèben:/ De mindenképpen nézős, ha még esetleg sosem botlottál bele.

 
kovi23   2015. 02. 25.

Szeretem a zombis filmeket, ebből kifolyólag ez a sorozat nagyon tetszett. Kicsit elgondolkodtató, hogy mi lenne ha tényleg ilyen megtörténne. Sok praktikus, és használható dolgot ad a film.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

A legjobb zombis sorozat amit valaha láttam és igazából a zombis filmek közül is ez a legkiemelkedőbb. Jól bemutatja az emberi természetet, milyenné is válnánk mindannyian ha megköveteli tőlünk a helyzet. Komor hangulatú természetesen hisz mást nem is várhat az ember. Aki szereti az apokaliptikus jellegű zombis témát az bátran vágjon bele.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.