Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
88%
Filmadatlap
 
106
Szereplők
93
Vélemények
410
Képek
23
Videók

Vélemények: The Walking Dead (2010)

 
Sajt   2021. 03. 18.

legújabb vélemény

0
Imádtam. Érdemes elkezdeni

A sztori fantasztikus. A történet összefügg, és ha el is tér egy kicsit a sztori, mindig visszakanyarodik (vagy kapcsolódik ahhoz). A vége felé unalmas volt, de mindig csavartak a sztorin, ami miatt a TV előtt ragadtam. Együtt tudsz érezni a karakterekkel. Bár be kell vallanom, az utóbbi részek nem lettek olyan izgalmasak az előző évadok hoz képest. De még így is a kedvenc sorozatom. És sokall életszerűbb szerintem, mint más zombis film.

 
indingo   2017. 10. 15.

4

Mindenképpen a legszínvonalasabb zombis sorozat. A története végig pörög, nincsenek nagy üresjáratok és logikai bakik. A szereplők igazi karakterek, jól kidolgozottak.


 
Deku   2017. 08. 21.

1

Ezt a zombis, apokaliptikus témát ez a sorozat emelte tökélyre. Minden tekintetben a lehető legjobb lett. Habár volt pár évad ami kissé lentebb adott az elvárásokból de még így is.

 
rbernadett   2016. 03. 13.

1

Sokadig évad után sajnos azt kell mondanom, hogy a sorozat mostanra már csak ismétli önmagát. Egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlet kevés ahhoz, hogy több évadnyi történet legyen belőle. A sorozat kezdeti sikere teljesen érthető volt annak ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 28.

1

Zseniálisan indul, és a lélegzetem is elállt az első három évadtól. A negyedik és ötödik már csendesedett és más irányba indult el. Kezdett átmenni teleregénybe, és a tempója is öreg papis lett. A hatodik nekem a vízválasztó, és sajnos egyre lejjebb ... több»

 
Diesel   2018. 02. 12.

1

Maga az sztori, a cselekmények izgalmasak. Igyekeznek felvázolni egy zombi apokalipszis túlélő történetet. Azért írtam hogy igyekeznek mivel sok sok résznél éreztem (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül) hogy egy helyben topognak folyamatosan. Nem ... több»

 
Shelby07   2018. 01. 31.

1

Már az első résztől kezdve tudtam, hogy az egyik kedvenc filmem lesz. Imádom a zombis történeteket és ez egy tökéletes. Nagyon jól kidolgozott történet, nagyszerű színészek, a zombik is eszméletlenül jól ki vannak dolgozva. Nagyon érdekes és izgalmas... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

1

Hol is lehetne kezdeni...talán ott, hogy alapvetően egy jó zombis horror filmet nehéz jól megcsinálni, pláne egy sorozatot, de rendkívüli lett. Azon belül, hogy "hullámvasútként" voltak jó és gyengébb évadok egy nagyszerű sorozatot láthatunk évek ót... több»

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

Sajnos évről évre laposabb. Hiába akció dús, ha egyszer izzadságszagú az egész. Amióta meghalt a kedvenc karakterem, már nem tudom annyira élvezni, mint azelőtt. Szeretem, de személy szerint jobban örülnék annak, ha 1-2 évadon belül lezárnák.

 
Edii   2015. 09. 16.

1

Ez egy olyan sorozat, amit ha elkezdesz nézni, egyszerűen nem lehet abbahagyni, rákattan a néző. A története nagyon jó, a látvány kiváló, a karakterek pedig tökéletesen el vannak találva.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Nagyon sokáig szerettem és heti szinten követtem a történéseket, mert kíváncsi voltam hogy vajon kiderül e, hogy mi miatt történt ez az egész. A börtönös évad után sajnos eléggé elsikkadt az egész és még utána a kedvenc karakteremet is értelmetlenül ... több»

 
beero88   2016. 01. 16.

1

Bitang erős sorozat néhol akadtak gyengébb részek de ez elnézhető egy ilyen sorozatnál. Szépen felvázolja az apokaliptikus helyzetet és a benne élők viszonyát egymással.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

1

Mára már ez a sorozat is kultikussá vált szinte. Sorozatkedvelőknek ez kötelező darab. Az kétségtelen, hogy az eleje jobb volt mint mostanság viszont az új karakterrel Negan-nel jól jártak nekem kedvencem. Elképesztően jó sorozat.

 
SzFa   2017. 09. 05.

1

Szinte egyedülálló zombis sorozat. Az első pár évad nagyon jó volt aztán van egy kisebb leállás, de már most alig várom a következő részeket. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorozat vége, megjavul minden esetleg minden oda vész?

 
NFG   2018. 03. 18.

2

Mindig is féltem a horrorfilmektől! Aztán egy barátnőm elkezdett mesélni erről a sorozatról! Teljesen odáig volt érte! Eldöntöttem, hogy legyőzöm a félelmem és megnézem az első részt! Féltem tőle! Nagyon is! Rettegtem az első perctől! De éjszaka telj... több»

 
Norbert93   2018. 07. 24.

0

Mindenképpen a legszínvonalasabb poszt-apokaliptikus sorozatok közé sorolnám, de megjegyezném, hogy az első 3 évadig nagyon nagy reményeket fűztem hozzá. Aztán évadról évadra gyengébb és gyengébb lett. Ez nem jelenti azt, hogy rossz a sorozat, inkább... több»

 
Robinson76   2020. 11. 19.

1
Van, hogy a kevesebb néha több...

Még időben sikerült elkaszálnom a sorozatot, és hosszútávon talán jól is tettem, hogy egy idő után nem folytattam, mert azóta sokan megerősítettek abban, amit már ideje korán éreztem. Az epizódok és évadok változó színvonalúak, jók és gyengébbek követik egymást, nagyon hullámzó ez a széria, és sokszor csak egy helyben áll, mintha elfogyott volna az ötlet... Mivel amúgy sem zsánerem a horror- zombi kombináció – bár elismerem, hogy műfajában talán a legjobb –, csak szimplán jó róla a megítélésem.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

Nehéz megemésztenem az új sorozat trendeket. Dobj fel egy őrülten izgalmas háttér történetet. Első 2-3 részbe csepegtess is ebből, majd jöhet a szappanopera. Zombik mindenhol, harc az életünkért és gyilkolás helyett Béla szerelmes Julcsiba de visszat... több»

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Az alapkoncepció jó, de túlnyújtották, és nagyon elszakadtunk az eredeti történettől. Ettől függetlenül tudom ajánlani, leköti az embert és megfogja valahogy, de már túlzásba estek szerintem.

 
hell.l   2016. 05. 09.

0

A legkiválóbb sorozat a műfajban. Nagyon jól bemutatja, hogy min mehet át az ember egy világméretű katasztrófát követően. Hogyan kell ilyen körülmények között is megmaradni embernek, ami nagyon nehéz, mert em elég, hogy az élőhalottak elől kell menek... több»

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

0

Imádtam az első öt évadát, de utána már nem bírtam nézni. Ugyanazok a szituációk ismétlődtek flyton-folyvást. Semmi újat nem mutatott számomra utána.

 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

0

Egész jó sorozat volt kb. az 5. évadig, utána úgy éreztem a sorozat ismétli önmagát újra és újra. Már nem kötött le és így rossz is visszaemlékezni rá, mert nem az jut eszembe milyen jó volt 5 évadig, hanem ,hogy milyen rossz lett.

 
kabel   2015. 08. 06.

1

Sajnálom, nagyon ami ezzel a sorozattal történt. Nagy olvasója voltam a képregénynek, ami képi világával, sztorijával és kemény valósághű hangulatával ragadott magával. Így nagy lelkesedéssel vágttam bele az első évadba. A pár epizód nem győzött meg... több»

 
drg0602   2020. 02. 11.

0
Legjobb horror sorozat amit láttam.

Az igazság az, hogy nekem kimondottan az első három évad tetszett, de többi évad se rossz. Ez a sorozat elképesztő jó meg van csinálva, nagyon jó színészi teljesítmények, jó párbeszédek, helyenként nagyon izgalmas! Tökéletes időtöltés. Jó sorozat.

 
Niki18   2015. 11. 01.

0

Eszméletlen jó sorozat. Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog, de nagyon élvezem minden részét. Voltak részek, mikor megállt egy kicsit a sorozat, de végig érdeklődéssel néztem. A szereplőket jól válogatták meg, szerethető karakterek vannak benne.

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 03.

0
...megvezetik a nézők felét...

Figyelem, a kritika spoileres! Pedig a showrunner, Scott M. Gimple nem egyszer játszotta el ugyanezt, szinte hihetetlen, hogy a csapongó részek hogy tudtak átfolyni a rostán. A rajongók joggal háborodnak fel, de aztán valahogy mindig megbékélnek, am... teljes kritika»

 
kovi23   2015. 02. 25.

0

Szeretem a zombis filmeket, ebből kifolyólag ez a sorozat nagyon tetszett. Kicsit elgondolkodtató, hogy mi lenne ha tényleg ilyen megtörténne. Sok praktikus, és használható dolgot ad a film.

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

0

Ez a sorozat egyszerűen megunhatatlan.Nem vagyok nagy sorozat függő de mivel mindenkitől csak ezt hallgattam, így belevágtam és elkezdtem nézni, és ez magával ragadott, mindig alig vártam az újabb részeket. Nagyon jó a sztori, érdekes, egyáltalán nem... több»

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

A legjobb zombis sorozat amit valaha láttam és igazából a zombis filmek közül is ez a legkiemelkedőbb. Jól bemutatja az emberi természetet, milyenné is válnánk mindannyian ha megköveteli tőlünk a helyzet. Komor hangulatú természetesen hisz mást nem i... több»

 
AlBundy   2016. 05. 24.

3

Kiváló! Kétlem, hogy ebben a témában valaha jobb sorozatot fognak csinálni. Már bőven túl tesz a zombi-apokalipszis felálláson, és rég kiderült, hogy még egy ilyen világban is az ember az ember legnagyobb ellensége.