Közösség

Vélemény:

 

87 The Walking Dead

(2010)

The Walking Dead

 
rbernadett   2016.03.13 22:10
1

Sokadig évad után sajnos azt kell mondanom, hogy a sorozat mostanra már csak ismétli önmagát. Egyértelmű bizonyítéka annak, hogy egy jó ötlet kevés ahhoz, hogy több évadnyi történet legyen belőle. A sorozat kezdeti sikere teljesen érthető volt annak újszerűsége miatt, viszont mostanra, mikor már tucatjával ontják a hasonló témájú szériákat, csak a rajongók tartanak ki mellett. Hozzáteszem ez a létszám még mindig nagy, de nem egyenes arányos a minőséggel.
Értem én, hogy nem tudnak már újat kitalálni, a sorozat nézettsége mégis megköveteli a folytatás ezért muszáj valamit, de könyörgöm miért ugyanoda lyukadunk ki minden évadban. SPOILER! Innen ne olvassa, aki még nem látta, de meg szeretné nézni a sorozatot. A történet mostanra ez. Megyünk, megyünk, mendegélünk majd találunk egy kolóniát, amit valami megalomániás vezet, akit előbb-utóbb legyőzünk, de addigra a zombik betörnek az addig biztonságosan működő telephelyre és menekülni kell. Megyünk, megyünk, mendegélünk majd eljutunk egy kolóniához, amit egy megalomániás vezet, akit előbb-utóbb sikerül legyőzni, de mire átvesszük a hatalmat betörnek a zombik és el kell mennünk.. Új szereplők jönnek mennek, de a régiek maradnak.
Szóval mostanra már én is csak a megszokás miatt nézem, de ha lehetne mérni a nézettségen felül a lekötöttséget is, akkor szerintem a sorozat ezen mutatója nem csak nálam mutatna visszaesést. Ezt a véleményt a 6. évad közepén írom, meglátjuk, hogy a későbbiekben változni fog-e.