2019.07.16 00:24 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
1

A Bosszúállók: Végjáték után is képesek nagyot alkotni a MFU-nál!

Anno a Pókember: Hazatérés, be kell vallanom, nem tetszett, de azóta az Infinity Saga tett arról, hogy a Tom Holland által megtestesített figurát megszeressük, így nagy meglepetést nem okozott az Idegenben műfaja (tini-vígjáték).

Röviden, de hatásosan felvázolják a Végjátékban látottak utáni helyzetet, milyen az élet Vasember nélkül. A film első egy órájában minden adott a minőségi tini filmes szórakozáshoz. Rengeteg poén és látvány jut a nézőknek. Mégis, az elementálos csatáktól és Mysterio szerepétől nem voltam elájulva, számomra a nem túl sikeres Hihetetlen Hulk jeleneteit idézte fel... Nem éreztem igazi MARVEL filmnek, ám jött a csattanó. TE JÓ ÉG, DE MÉG MEKKORA!

A Bosszúállók: Végjáték után is képesek nagyot alkotni a MFU-nál!

Innentől kezdve a film olyan fordulatot vágott a képembe, hogy hasonlóképpen tátott szájjal néztem, mint a Végjáték jeleneteit. Az előzetesek, a tartalmak és minden megjelent promo bele hazudott a p*fámba, és ezzel elérték a kellő hatást. A film 180 fokot fordult stílusában és tartalmában is (egy jobb irányba).

Ettől a ponttól nézve a látvány csak hab volt a tortán. Az utalások az eddigi Vasember részekre, a főgonosz ,,egyszerű" karaktere és Pókember felelősségérzete/dilemmája csak erősíti a MFU pozitív tulajdonságait. Ha akarnék, se tudnék belekötni; ha fel kéne sorolnom a top 5 filmet az Infinity Sagaból, biztos vagyok benne, hogy a Pókember: Idegenben felkerülne a listára. Mindent megalapoztak (a stáblista utáni jelenetekkel pláne) egy következő Pókember filmhez, de még a Marvel kapitány folytatásához is. Még mindig hihetetlen, ahogy tudják tágítani az univerzumot, és olyan összhangban vannak a filmek, hogy vétek kihagyni bármelyiket is.

2010 környékén nem gondoltam volna, hogy a stúdió idáig fogja emelni a színvonalat a képregény-adaptációkkal, de most már azt kell mondjam, hogy az év legjobb filmjei közé mindenképpen jut egy Marvel által fémjelzett remekmű.

akció | kaland | sci-fi

Pókember számára nincs megállás, úgy tűnik, hősünk sosem lazíthat. Miközben a falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az... több»

1