Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86

Pókember – Idegenben (2019)

Spider-Man: Far from Home
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
24
Képek
12
Videók
 
❤Fanniiii❤   2020. 05. 17.

legújabb vélemény

ez is egy zseniális film!

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

a nap véleménye

Vasember emlékfilm

A legelső pillanattól a központi témája Vasember hiánya. A Marvel univerzum a végjátékkal befejezte második generációját, és a Pókember - Idegenben nyitotta meg az új generációt. Azt kell, hogy mondjam,hogy nem kicsit ültek rá a projektre, és ez nem véletlen, hiszen az elmúlt évben pár film nem érte el a kellő érdeklődést, és megosztó kritikákkal illették őket, gondolok itt a Marvel Kapitányra vagy a Venomra. Az új generációt pedig meg kellett alapozni a Végjáték után, mert pár karaktertől el kellett köszönni a film végeztével, ami szintén gyengítette a Marvel stúdiót. De itt jön a DE, az a helyzet, hogy szerintem a második Pókember filmmel az egyik legjobb Marvel filmet sikerült összehozniu... több»


 
Shelby07   2020. 03. 26.

Tom Holland nagyon tehetséges színész és megérdemelte, hogy ő alakítsa a Marvel világában pókembert. Ahogy most is egy érdekes és fordulatos történetet kaptunk ahogy azt a Marvel készítőitől már megszokhattuk. Ólőszőr az eddiginél is cifrább sci-fi gonoszakkal lepett meg minket a film, de csakhamar kiderült, hogy csak a készítők igen nagy fantáziája mutatkozott meg. Mindenesetre nagyon tetszett és nagyon várom a folytatását.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 05.

A szuperhősök nem nyaralnak

Kedvenc hálószövőnk legújabb bevetése hangvételben ott folytatja, ahol a Hazatérés befejeződött: egy lendületes, vicces, látványos, vagyis egy ízig-vérig nyári blockbuster lett a Pókember: Idegenben, melyben nemcsak Peter Parker, hanem mi, nézők is úgy érezhetjük, mintha az egyik Vakáció-filmet (kézenfekvő módon az Európai vakációt) kapnánk meg, jó nagy adag várospusztítással megspékelve. Mindeközben pedig kellőképp reflektál a MCU-n belüli és kívüli dolgokra, utóbbiakra úgy, ahogyan azt egy Marvel-filmtől ritkán láthatjuk. A vélemény helyenként spoilereket tartalmazhat jelen filmre, illetve a Bosszúállók: Végjátékra is. Nem sokkal az előző Marvel-mozi eseményei után járunk: sikerült visszac... több»

 
Norbert93   2019. 07. 07.

A Vég(játék) csak az új kezdete

A film rengeteg stílus tökéletes ötvözete : road-movie, tinikomédia, sci-fi, képregényadaptáció, akciófilm. És mindeze zsúfoltság ellenére külön-külön megáll a lábán az összes stílus, s ez teljesítmény a javából. A filmet mindenhol felöleli Tony Stark szelleme és hagyatéka, ott van mindenhol, teljesen érthető módon. Végre választ kapunk sok Végjátékbeli kérdésünkre is, hogy mégis mi lett a világgal és hogyan állt vissza a rend. Szerencsére a Marvel nem hasalt le a Végjáték után, felveszi a kesztyűt és tartja magát, fordulatokban és cselekményekben gazdag filmet tesz le elénk az asztalra.

Jake Gyllenhaal
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Zendaya
Tom Holland
Marisa Tomei
Jacob Batalon
Zendaya
Tom Holland
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Jacob Batalon
Tom Holland
Samuel L. Jackson
Tom Holland
Jon Favreau
Tom Holland
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
 
A Pókember: Idegenben méltó epilógusa lett az elmúlt tízévnek, miközben egyfajta prológusként is szolgál a negyedik fázisnak. Az új irány nagyon jó és érdekfeszítő, szóval ne legyetek restek elmenni rá és megtekinteni. több»
 
Pókember: Idegenben rész kicsit olyan, mint az Európai vakáció: vicces, bohókás, fura karakterekkel, akik mindenféle furcsa kalandba keverednek. Egy szó, mint a száz a Pókember: Idegenben egy jó kis film lett, aminek hatalmas szíve van. Természetesen vannak benne hibák, de kárpótol Minket Holland és Gyllenhaal fantasztikus párosa. több»
 
Az Idegenben számos pontján olyan, mintha ez lenne a Marvel európai kirándulós mozija, és legalább olyan kínosak tudnak lenni a kulturális cikizések, mint amit az Európai vakációban a Griswold család elkövetett. A látottak néha fájtak, de lényegében több, mint szórakoztató. több»

A film összbevétele 1 096 950 062 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 541 461 497 forintot termelt. A hazai mozik összesen 354 368 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Tom Holland egy interjúban elárulta, hogy azt szerette volna, ha a filmben Jason Momoa alakítja Kravent.

(hp)
 

Peter Parker bőröndjén a "BFP" felirat látható, ami utalás a bácsikájára, Benjamin Franklin Parkerre (Ben bácsi teljes neve), akinek halála nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Parker hőssé váljon.

(hp)
 

A filmben egy pillanatra látható Peter Parker útlevele is, melyből kiderül, hogy a karakter augusztus 10-én ünnepli a születésnapját. A dátum nem véletlen, ugyanis Pókember első alkalommal az Amazing Fantasy című képregény 15. számában tűnt fel, mely 1962. augusztus 10-én jelenet meg.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.