Közösség

Vélemény:

61 Marvel Kapitány

(2019)

Végre egy király női szuperhős, aki egy jó önálló filmet kapott!

Erik Csok   2026.03.24 22:27
0

Elég érdekesen indult a film, mert az elején nagyon nem áll össze úgy semmi, az egész egy katyvasz, ami a történetet illeti, de szép lassan bontakozik ki, amit én szeretek amúgy egy filmben. Lassan építkezik, de nem unalmas. Figyelmet fenn tartó film, izgalmas, érdekes, és tényleg pörgős film. A sztori is jól meg lett írva, és amikor a végén minden össze áll és megkapjuk az össz képet, az nekem nagyon tetszett! Fordulatos, tényleg voltak benne jó csattanók. Nagyon tetszett még a humor is a filmben, tényleg egy vicces film, és jók a karakterek! Maga Marvel kapitány is nagyon jó, a története, amit köré építettek, és úgy az egész karakter nagyon jó, főleg, hogy nem sok női szuperhős van a Marvel filmekben. Brie Larson nagyon jól hozta a karaktert, mintha rá írták volna, egyszerre tudott humoros, és komoly lenni helyenként. A látvány világ pedig elképesztően gyönyörű, nagyon szép a film, és tényleg király jelenetek vannak benne, ez főleg az akció jeleneteknél látszik! Szóval ez a film önmagában nekem nagyon tetszett, érdekes, és tényleg jó, hogy egy ilyen új szuperhőst filmesítettek meg, aki nem látta, és érdekli, az nézze meg!