Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
37
Szereplők
16
Vélemények
30
Képek
26
Videók

Filmkritika: Marvel Kapitány (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Marvel Kapitány ismételten új színt visz a Marvel már meglévő filmes univerzumába és talán az eddig legerősebb hőssel teszi mindezt. Igazi nosztalgia, humor és látványbomba, amit mindenképpen megéri megnézni! több»
 
Álmomban sem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen fontos és érdekes karakter filmjét fogják elrontani, ami azért is dühítő, mert a Végjátékban fontos szerepe lehet majd Carol Denversnek. Valamint ez kicsit a rajongók arconköpése is, mivel a Marvel Kapitányba közel sem fektettek annyi energiát és kreativitást, mint a korábbi filmekbe. Olyan, mintha egy elfuserált Star Trek epizód lenne, ami már a 90-es években is ciki lett volna. A két stáblistás jelenet pedig feltette a koronát az egészre, komolyan azt hittem, hogy kiszúrom a szemem a szívószállal... több»
 
A Marvel tavaly óriási sikerrel szabadította rá a világra az első fekete főhősét, idén a nőkön a sor. Mindig üdítő új karaktert köszönteni a kánonban, ám az eredetsztorik nem kevés veszélyt is rejtenek magukban. Szerencsére a stúdiónál, úgy tűnik, még mindig eredményesek az ötletbörzék. több»
 
az új Marvel-mozi -- melynek címválasztása gyarapítja a készítők érthetetlen döntéseit (lévén, hogy nincs olyan szereplő a sztoriban, hogy Marvel-kapitány) -- egy közepesre sikeredet, akció- és látvány szegény, kevés elemében emlékezetes, leginkább halovány kísérlet egy új Marvel-figura megteremtésére és a Marvel-univerzum bővítésére. Értékelésünk: 55% több»
 
Részemről nagy várakozás előzte meg a Marvel Univerzum első női főszereplős szuperhősfilmjét, hisz így alapos összehasonlítást tudtam végezni a DC-s Wonder Womannel. Nálam, röviden fogalmazva, a csatát a WW nyerte. több»
 
A Marvel első női szuperhős filmje látványos, vicces, de sajnos tökéletesen felejthető lett. több»
 
Azért megváltást ne várjunk a filmtől, a stúdiótól megszokott átlagnál jobb, de az igazi remekművektől elmaradó alkotásról van szó, ami jó tömegcikkhez mérten a bevált receptekből is lelkesen dolgozik, így elsősorban a könnyed szórakozásra vágyók számára lehet kiváló választás. több»
 
Szeretem és elvárom, hogy a mai számítógép által generált képek világában legyen többletjelentés egy-egy jól koreografált küzdelem mögött. Carol dilemmái viszont nem csak mint nőt, hanem mint embert is hidegen hagynak. Dinamikájában a film második fele sokkal erősebb, vagy lehet már csak ki voltam éhezve egy kis CGI csihi-puhira. több»
 
... egy sorozat részeként tekintve a filmre, nehéz nem csalódásként megélni, hogy a Marvel Kapitány mind élményében, mind jelentőségében méltatlan arra, hogy a Bosszúállók: Végjáték felvezetése legyen. több»
 
Egy fekete-fehér eredetsztori, amiben majdnem sikerült Brie Larsonból egy geek istennőt csinálni. De ez egy Végtelen Háború után és a Végjáték előtt kevés. több»
 
Összességében a Marvel kapitány egy igen szórakoztató ízig-vérig Marvel film lett, melybe azonban több elemet építettek be mint egy egyszerű látványmoziba. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.