Daniel Radcliffe legrosszabb filmje: Amikor Harry Potter drogcsempésznek állt

Daniel Radcliffe előző filmjei, bár minőségüket tekintve javarészt nem hagytak kívánnivalót maguk után, nem igazán kavarták fel az állóvizet. Sajnos a Beast of Burden is erre a sorsra jutott, csakhogy ehhez a filmez a kritika sem volt kegyes.

Láttátok a Dzsungelt? Az Imperiumot? És Az ember, aki mindent tudott-ot? Ha nem, annyit elárulunk, mindháromnak Daniel Radcliffe a főszereplője, és mindhárom filmben mesterien alakít. Az imént felsorolt filmek további közös pontja, hogy nem igazán csábították a mozikba a nézőket, olyannyira, hogy nemzetközi bevételi adatokat csak az utóbbihoz találunk az erre szakosodott portálokon. Nos, a színész azóta számos remek filmet vállalt, de ez az egy valószínűleg hosszú időre ott marad a nézők emlékezetében, és nem feltétlenül pozitív értelemben.

A némileg a Barry Seal: A beszállítóra hajazó történet főszereplője egy pilóta, Sean Haggerty, aki bevállalja, hogy kokaint csempésszen a mexikóki-amerikai határon, így jutva pénzhez, ami elegendő lenne arra, hogy kifizesse felesége műtétjét. A férfinek nem csak a kartellel, de a drogügyesekkel is alaposan meggyűlik a baja.

Jesper Ganslandt rendezésében bemutatott film főbb szerepeiben olyan színészeket láthattunk, mint Daniel RadcliffePablo SchreiberGrace GummerLionel Mark SmithRenée WillettDavid Joseph Martinez és Sean Glover.

A Beast of Burdennel sem a kritikusok, sem a nézők nem voltak kibékülve, és valószínűleg nem sokat tévedünk, ha azt mondjuk, ez Radcliffe pályafutásának leggyengébb produkciója, de azt hozzá kell tennünk, hogy nem rajta múlt. A film 25 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, de mindössze 8-at a nézőktől a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, míg a Magyar Filmadatbázisban 30 szavazattal 30 százalékon áll.

Ha mégis kedvet kaptál hozzá, nézd meg az előzetést idelent, az Apple iTunes-on pedig ki is kölcsönözheted, sajnos csak angol nyelven.

akció | dráma | krimi | thriller

Sean Haggerty-nek mindössze egy órája van, hogy leszállítsa illegális rakományát. Egy óra alatt kell meggyőznie a kartelt, egy bérgyilost és a DEA-t is arról, hogy minden... több»