Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
5
Videók
 
hsanya182   2017. 11. 09.

Nem sok feszültség van benne, inkább krimiként minősíteném. Engem nem kötött le, érdemes elolvasni a tartalmát, akit érdekel a téma lehet izgalmasabbnak tartja. Semmi extra, tipikus TV film, egynek megfelel...

 
MMcFly2015   2017. 06. 06.

Daniel Radcliffe végre kellemes meglepetést okozott. Nagyon illik rá a szerep, és kitünően hozta amit kellet. A film főként krimiként akar érvényesülni, ami csak részben sikerült. Valahogy kiszámítható volt az az enyhe csavar a film végén. Nagyon jól bemutatják a beépüléshez való felkészülést, és izgalmas szituácikba kerül a főhős. De valahogy a második felétől kezd ellaposodni ez a szál. Valami hiányzott belőle, amit pl. az Amerikai História X c. filmben megkapunk. Egynek elmegy téglás krimiként, de maga a rasszista/skinhead filmek között eltörpül.


 
Milanman   2016. 11. 17.

Témájában talán már lerágott csontnak is tekinthető alkotás, amit részben a főszereplő alakítása, részben pedig az a szubkontextus emel ki a többi, hasonló filmből, hogy a külcsín sokszor megtévesztő lehet, a farkas a legszelídebbnek látszó bárány képében is megjelenhet. Minden mást a neonácikról, a beépített zsarukról, az erőszak értelmetlenségéről már láthattunk korábban, az Imperium által bemutatottnál jobban, erősebben is. Nem rossz film, de nem is kiemelkedő.

 
jake_green   2017. 05. 26.

Érdekfeszítő és egyedi alkotás! Hiteles, mind a beépülő ügynök, mind pedig a neonáci ideológia elemzését tekintve! Folyamatosan fennt tudja a film tartani az érdeklődést, klisémentes! Ajánlani tudom mindenkinek nyugodt szívvel!

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

Nagyon sok hasonló jellegű filmet láttam már, viszont az Imperium kategóriájában egészen biztosan a jobbak közül való. Daniel Radcliffe volt az, aki a hátán vitte a darabot, messze ő volt a legjobb mindenki közül. Igazan színes, bármilyen szerepben megállja a helyét.

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Sam Trammell
Daniel Radcliffe
Toni Collette
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
 
„A szavak hidakat képeznek a feltáratlan területek között”. Ezekkel a szavakkal kezdődik a film, majd néhány másodperccel később tudatosodik bennünk, hogy ezek a szavak nyugtalanító módon Adolf Hitlerhez tartoznak. Akinek visszataszító, gyomorforgató ”öröksége” a téma. 7/10 több»
 

Daniel Ragussis rendező elmondta, hogy a forgatókönyv megírásából Michael German is kivette a részét, aki egy évig volt beépülve egy neonáci mozgalomba.

(hp )
 

A forgatás helyszínéül Hopewell szolgált, ami Virginia államban található.

(ps )
 

A forgatási helyszínek között a stáb tagjai és a színészek biciklivel közlekedtek. A forgatás végén az egyik biciklit mindenki aláírta, köztük természetesen Daniel Radcliffe is, majd a biciklit elárverezték jótékonysági célból. Végül 2000 dollárért kelt el, amit a Hopewell United Way jótékonysági szervezet kapott meg.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.