Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
118
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Érdekességek: Démonok között (2013)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 319 494 638 dollár volt (imdb.com).

 

A film úgy kapta meg Amerikában az R besorolást (ami nálunk a 16 éven felettieknek ajánlottat jelenti), hogy nem tartalmazott véres jelenetet, trágár beszédet, szexualitást, kábítószer, vagy alkohol fogyasztást, ellenben a félelemkeltése túlságosan intenzív.

(Márton)
 

Amikor a Fülöp-szigeteken levetítették a filmet, néhány moziban katolikus papokat kellett felbérelni, hogy áldják meg a nézőket vetítés előtt. Erre azért volt szükség, mert több néző „rosszindulatú jelenlétet” érzett a film megnézése után. A papok spirituális és pszichológiai segítséget is nyújtottak a nézőknek.

(SódóGA)
 

Andrea Perron írt egy háromrészes könyvet az élményeiről „A sötétség háza, a világosság háza” címmel. A megírt tapasztalatait a filmben is láthatjuk. Perron a filmre úgy hivatkozik, mint művészeti alkotásra, nem mint fikcióra.

(SódóGA)
 

Egy, a Perron család élményeit feldolgozó film már 20 éve tervben volt. Ed Warren mutatta meg először Carolyn Perronnal készült videóinterjúját Tony DeRosa-Grund producernek.

(SódóGA)
 

Rhode Island államában az eladók nem kötelesek tájékoztatni az új lakókat az ingatlan bűnügyi érintettségeiről, ezért se tudták a Perronék, mi minden történt már abban a házban beköltözésük előtt.

(SódóGA)
 

Lorraine Warren és Andrea Perron tanácsadói voltak a rendezőnek és a forgatókönyvíróknak. Mindketten azt állítják, hogy a film a valóságot tükrözi, mindazt, ami velük történt a 10 év alatt, amíg ott éltek.

(SódóGA)
 

Nyolc generáció élt a házban, mielőtt Perronék beköltöztek. Andrea Perron úgy véli, hogy néhány szellem sosem távozott a házból. Az ott történt halálesetek közt van két öngyilkosság, egy mérgezéses halál, egy 11 éves kislány megerőszakolása és megölése, két fulladás, négy fagyhalál. A legtöbb haláleset az Arnold családban történt, akiknek Batsheba Sherman a leszármazottja volt.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.