Még a horror-rajongók is egyetértenek abban, hogy bizonyos filmek, ha át nem is lépik, de igencsak megközelítik azt a határt, ami után már bemutatni sem biztos, hogy szerencsés őket. Sokkoló alkotások, amelyek megtalálják a módját, hogy beférkőzzenek a néző bőre alá és örökre ott is maradjanak. Ilyen film volt annak idején a Mártírok is és ilyen lehet idén a Megalomaniac.

A belga Karim Ouelhaj rendező és forgatókönyvíró filmje szintén sokkolhatja majd a nézőket. A történet egy ikerpárról, Felixről és Martháról szól, de még a születésük előtt kezdődik. Anyjukat ugyanis egy pszichopata sorozatgyilkos erőszakolta meg, ebből fogantak a testvérek.

Anyjuk halála után Felix és Martha apjuk házában élnek, a fiú hamar a gonosz útjára lépett és apja nyomdokait követi. Martha viszont megpróbál normális életet élni takarítónőként, de mikor elkezdik zaklatni, előtör belőle az addig elfojtott szörnyeteg.

A filmet a kritikusok közül többen a már említett Mártírokhoz hasonlítják, így valóban csak a legedzettebb horror-rajongóknak lehet ajánlani. Ha nem hiszed, nézd meg az előzetest!