2021.06.19   olvasottság: 37687x   szerző: GGS   hozzászólások: 1
Saját lista készítése

Mitől jó egy horrorfilm? Ha hiteles és el tudod képzelni, hogy a szörnyűségek veled is megtörténhetnek? Attól, ha teljesen elrugaszkodik a valóságtól és egyébként elképzelhetetlen borzalmakat mutat be? Esetleg attól, ha a végén valami nagy csattanóval zárul? Vagy egész egyszerűen akkor jó egy horrorfilm, ha olyan ijesztő, hogy soha többé nem néznéd meg?

17 horror, amit nem akarsz újranézni

A BuzzFeed magazin ezúttal utóbbi kategóriára koncentrált, vagyis megpróbálták összegyűjteni azokat a horrorfilmeket, amelyek olyan szörnyűek, hogy a nézők inkább soha többé nem akarják megnézni őket. Mint minden hasonló toplista, ez is erősen szubjektív, biztosan mindenki hozzá tudna még tenni egy-két filmet, illetve levenne róla párat.

Az mindeneserte tény, hogy mindenki fel tudna sorolni olyan maradandó és húsba vágó filmélményeket, melyeket nem szívesen ismételne meg, ahogy az is, hogy ezek többsége jó eséllyel a horror műfajából kerülne ki. 

És az is igaz, hogy a listán szereplő alkotások többsége valóban kellően hátborzongató, de legalábbis tökéletesen alkalmas arra, hogy az embert kizökkentse a nyugalmából. Ti mivel egészítenétek még ki a listát, és melyik film volt az a számotokra, melyet egyszer is bőven elég volt látni?