Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
67%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
44
Vélemények
46
Képek
8
Videók
Anyám!
 
Annuska   2020. 10. 12.

legújabb vélemény

0

Az előzetes alapján nagyon izgalmasnak tűnt a film, de nekem valahogy belemagyarázós az egész. Egyszer meg lehetett nézni, de a tesóm pl. 1 óra után feladta.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 29.

1
Agymenés

ÓÓÓ, anyám! Nem tudom szavakba tudom-e önteni azt, amit most érzek, hogy láttam a filmet. De azt tudom, hogy most vagy soha, mert erről a filmről csak azon melegében lehet véleményt formálni, ha egy napot is vársz, már annyira összezavarja az agyadat... teljes kritika»


 
gondi94   2018. 01. 08.

3

Elképesztő, morbid, aktuális. Megosztó film nem az a könnyed popcorn mozi, de nem is annak szánták! Inkább szerzői film, de abból az emészthetőbb változat. Jenifer Lawrence viszi a hátán az egész filmet, illetve Michelle Pfeiffer is említésre ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

2

Túlságosan művészi,és túlságosan elvont.Akiknek készítették,nem azokkal kellett volna,akikkel készíttették.Remélem így érthető.Ez olyan művészfilm féle,és ezek a kissé hitvány színészek,gondolok itt Jennifer Lawrence-re,és Javier Bardemre,nem alkalma... több»

 
indingo   2018. 01. 01.

0

Hittan órákon ne ezt vetítsék a gyerekeknek. Nekem nem tetszett. HA semmi fogalmad sincs a filmről kb. másfél óráig nem értesz semmit, utána is csak kapisgálod.

 
HETEDIK   2017. 12. 06.

1

Ó anyám, hát ez mi volt?? Borzalmas film, igazából nem szól semmiről épp ezért gondolják sokan hogy zseniális alkotás, mert mindenki azt lát bele amit akar. Aki szereti az öncélú beteg filmeket, ki ne hagyja!!

 
Szilonka   2018. 04. 09.

1

Számomra eléggé gyomorforgató volt az egész történet, főként a csecsemős/kisjézusos sztori. Az ötlet tetszett, hogy egy bibliai történetet kicsit leporolnak és mai köntösbe ültetnek.

Galéria (46)

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Darren Aronofsky
Jennifer Lawrence

Videók (8)

A film összbevétele 44 516 999 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 30 361 563 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 977 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

7.5 millió dolláros bevételével az első hétvégén az USA-ban ez teljesített a leggyengébben Jennifer Lawrence filmjei közül.

(Miska bácsi)
 

A rendező és a két főszereplő egyaránt jelölést kapott az Arany Málna díjra.

(Miska bácsi)
 

Egészen a vége főcímig nem hallható zenei betét a filmben.

(Miska bácsi)
 

A forgatás helyszínén felállítottak egy sátrat Jennifer Lawrence számára, ahol a kedvenc sorozatát, a Kardashian-sztori című reality-t nézhette a forgatási szünetekben, hogy megnyugodhasson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jennifer Lawrence-t komolyan megviselte lelkileg és testileg is a forgatás. Állítólag olyan magas volt a pulzusa és olyannyira kapkodva vette a levegőt, hogy még az egyik bordája is elmozdult.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Darren Aronofsky a film elkészítéséhez az ihletet Luis Bunuel Az öldöklő angyal című filméből, valamint Susan Griffin Women and nature című könyvéből nyerte.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Darren Aronofsky úgy nyilatkozott, hogy a film címében lévő felkiáltójel a történet utolsó harminc percére utal.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jennifer Lawrence ötlete volt, hogy a karaktere sok jelenetben mezítláb látszódjon, ugyanis így megmutathatták a karakternek a házhoz való kötődését.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A két fivért alakító színészek, Brian Gleeson és Domhnall Gleeson a való életben is testvérek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Darren Aronofsky a forgatókönyv első verzióját 5 nap alatt írta meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Felkavaró és drámai film a mother!. Igazi tragédia, csontvelőig ható, fájdalmas tapasztalat, (akaratlanul is) brutális feltérképezése a psziché legmélyének, egy önimádatába lassan, de biztosan belebetegedő, egykor nagyon ígéretes tehetség szomorú elmúlásának – gondolhatták az Aronofsky korábbi, nem is különösebben jó, de korántsem nézhetetlen látens művész-önarcképeinek nézői a The Wrestler vagy gyengébb, de sikeresebb-híresebb párműve, a Black Swan után, a moziból kijövet. S gondolhatják lényegében most is, elnézve Aronofsky dilettantizmusának, művészi leépülésének igencsak előrehaladott, mélyen elszomorító állapotának hiteles, ám reflektálatlan lenyomatát. Milyen kár, hogy (legalább) ez nem a film érdeme. Az istenit. Kár érte. több»
 
Az anyám! egy hullámvasút: lassan indul, majd vadul és vehemensen felgyorsul. Tökös és érdekes témákat boncolgat de mindezt határozottan elvont és egyedi módon, ami a „művészfilm” definíciójává teszi. A remek színészi alakítások, a tudatos rendezés és lenyűgöző operatőri munka objektívan remek, de a téma és az előadásmód kétségtelenül viták tárgyát képezi majd. több»
 
Láttam már betegebb és brutálisabb alkotásokat is, de itt éreztem igazán indokoltnak a kegyetlenséget, és ettől lesz a maga bizarr módján szép ez a film. Aztán csak óvatosan! 8,5/10 több»