Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
24
Szereplők
40
Vélemények
9
Képek
9
Videók
Anyám!
 
indingo   2018. 01. 01.

Hittan órákon ne ezt vetítsék a gyerekeknek. Nekem nem tetszett. HA semmi fogalmad sincs a filmről kb. másfél óráig nem értesz semmit, utána is csak kapisgálod.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 29.
Agymenés

ÓÓÓ, anyám! Nem tudom szavakba tudom-e önteni azt, amit most érzek, hogy láttam a filmet. De azt tudom, hogy most vagy soha, mert erről a filmről csak azon melegében lehet véleményt formálni, ha egy napot is vársz, már annyira összezavarja az agyadat, hogy képtelen leszel rá. Ha valaki feltenné a kérdést, hogy miről szólt az anyám! nem tudnék rá válaszolni, meg merem kockáztatni, hogy még maguk a színészek sem kaptak kézzel fogható magyarázatot a kedves rendező úrtól arra vonatkozólag, hogy mit szeretett volna kifejezni ezzel a történettel, amely egy igazi agymenés. Egyelőre azt nem tudom eldönteni, hogy egy zseniális agymenés vagy pedig valami, amivel csak egy óriási botrányt akart kavarni ... több»


 
HETEDIK   2017. 12. 06.

Ó anyám, hát ez mi volt?? Borzalmas film, igazából nem szól semmiről épp ezért gondolják sokan hogy zseniális alkotás, mert mindenki azt lát bele amit akar. Aki szereti az öncélú beteg filmeket, ki ne hagyja!!

 
Szilonka   2018. 04. 09.

Számomra eléggé gyomorforgató volt az egész történet, főként a csecsemős/kisjézusos sztori. Az ötlet tetszett, hogy egy bibliai történetet kicsit leporolnak és mai köntösbe ültetnek.

 
gondi94   2018. 01. 08.

Elképesztő, morbid, aktuális. Megosztó film nem az a könnyed popcorn mozi, de nem is annak szánták! Inkább szerzői film, de abból az emészthetőbb változat. Jenifer Lawrence viszi a hátán az egész filmet, illetve Michelle Pfeiffer is említésre méltó, habár a többiek "csak vannak" mégis jó nézni a játékukat. Az első közel másfél órában csak azon gondolkodik mi fog ebből kisülni, hová tart a cselekmény. Egyszer csak majd az arcunkba borítva egy rakás abszurd eseménysort. Szépen felépített ám kiszámíthatatlan jelenetekre kell számolni, mindezt gyönyörűen fényképezve(főleg premier planok!). Feszültség mindvégig fenntartva mi magunk is azt érezzük amit a szerencsétlen főhősünk... Jó mozizást és sikeres metafora fejtést kívánok!

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Darren Aronofsky
Jennifer Lawrence
 
Felkavaró és drámai film a mother!. Igazi tragédia, csontvelőig ható, fájdalmas tapasztalat, (akaratlanul is) brutális feltérképezése a psziché legmélyének, egy önimádatába lassan, de biztosan belebetegedő, egykor nagyon ígéretes tehetség szomorú elmúlásának – gondolhatták az Aronofsky korábbi, nem is különösebben jó, de korántsem nézhetetlen látens művész-önarcképeinek nézői a The Wrestler vagy gyengébb, de sikeresebb-híresebb párműve, a Black Swan után, a moziból kijövet. S gondolhatják lényegében most is, elnézve Aronofsky dilettantizmusának, művészi leépülésének igencsak előrehaladott, mélyen elszomorító állapotának hiteles, ám reflektálatlan lenyomatát. Milyen kár, hogy (legalább) ez nem a film érdeme. Az istenit. Kár érte. több»
 
Az anyám! egy hullámvasút: lassan indul, majd vadul és vehemensen felgyorsul. Tökös és érdekes témákat boncolgat de mindezt határozottan elvont és egyedi módon, ami a „művészfilm” definíciójává teszi. A remek színészi alakítások, a tudatos rendezés és lenyűgöző operatőri munka objektívan remek, de a téma és az előadásmód kétségtelenül viták tárgyát képezi majd. több»
 
Láttam már betegebb és brutálisabb alkotásokat is, de itt éreztem igazán indokoltnak a kegyetlenséget, és ettől lesz a maga bizarr módján szép ez a film. Aztán csak óvatosan! 8,5/10 több»

A film összbevétele 44 516 999 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 30 361 563 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 977 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

7.5 millió dolláros bevételével az első hétvégén az USA-ban ez teljesített a leggyengébben Jennifer Lawrence filmjei közül.

(Miska bácsi)
 

A rendező és a két főszereplő egyaránt jelölést kapott az Arany Málna díjra.

(Miska bácsi)
 

Egészen a vége főcímig nem hallható zenei betét a filmben.

(Miska bácsi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.