Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Anyám! (2017)

Mother!
Filmadatlap
 
25
Szereplők
49
Vélemények
46
Képek
8
Videók

Galéria (46)

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Darren Aronofsky
Jennifer Lawrence

Videók (8)

 
JRD   2022. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Érdekes és unalmas. Ez a két szó, ami eszembe jutott, mikor immáron sokadszorra, de végre rendesen átverekedtem magam a filmen. De kinek milyen az ízlése. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

2

Túlságosan művészi és túlságosan elvont. Akiknek készítették, nem azokkal kellett volna, akikkel készíttették. Remélem, így érthető. Ez olyan művészfilm-féle, és ezek a kissé hitvány színészek, gondolok itt Jennifer Lawrence-re és Javier Bardemre, ne... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 29.

2
Agymenés

ÓÓÓ, anyám! Nem tudom szavakba tudom-e önteni azt, amit most érzek, hogy láttam a filmet. De azt tudom, hogy most vagy soha, mert erről a filmről csak azon melegében lehet véleményt formálni, ha egy napot is vársz, már annyira összezavarja az agyadat... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2017. 12. 06.

2

Ó anyám, hát ez mi volt?? Borzalmas film, igazából nem szól semmiről épp ezért gondolják sokan hogy zseniális alkotás, mert mindenki azt lát bele amit akar. Aki szereti az öncélú beteg filmeket, ki ne hagyja!!

 
indingo   2018. 01. 01.

0

Hittan órákon ne ezt vetítsék a gyerekeknek. Nekem nem tetszett. HA semmi fogalmad sincs a filmről kb. másfél óráig nem értesz semmit, utána is csak kapisgálod.

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Egyszerű tévében megnézős fajta film, amit nem mindig ülnék le megnézni. Nem említeném a nagyobbak között a nevét ennek a filmnek mert vannak bőven hibái de bárki számára könnyed kikapcsolódást nyújthat.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

1

Számomra eléggé gyomorforgató volt az egész történet, főként a csecsemős/kisjézusos sztori. Az ötlet tetszett, hogy egy bibliai történetet kicsit leporolnak és mai köntösbe ültetnek.

A film összbevétele 44 516 999 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 30 361 563 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 977 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

7,5 millió dolláros bevételével az első hétvégén az USA-ban ez teljesített a leggyengébben Jennifer Lawrence filmjei közül.

(Miska bácsi)
 

A rendező és a két főszereplő egyaránt jelölést kapott az Arany Málna díjra.

(Miska bácsi)
 

Egészen a vége főcímig nem hallható zenei betét a filmben.

(Miska bácsi)
 

A forgatás helyszínén felállítottak egy sátrat Jennifer Lawrence számára, ahol a kedvenc sorozatát, a Kardashian-sztori című realityt nézhette a forgatási szünetekben, hogy megnyugodhasson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jennifer Lawrence-t komolyan megviselte lelkileg és testileg is a forgatás. Állítólag olyan magas volt a pulzusa, és olyannyira kapkodva vette a levegőt, hogy még az egyik bordája is elmozdult.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Láttam már betegebb és brutálisabb alkotásokat is, de itt éreztem igazán indokoltnak a kegyetlenséget, és ettől lesz a maga bizarr módján szép ez a film. Aztán csak óvatosan! több»
 
Felkavaró és drámai film a mother!. Igazi tragédia, csontvelőig ható, fájdalmas tapasztalat, (akaratlanul is) brutális feltérképezése a psziché legmélyének, egy önimádatába lassan, de biztosan belebetegedő, egykor nagyon ígéretes tehetség szomorú elmúlásának – gondolhatták az Aronofsky korábbi, nem is különösebben jó, de korántsem nézhetetlen látens művész-önarcképeinek nézői a The Wrestler vagy gyengébb, de sikeresebb-híresebb párműve, a Black Swan után, a moziból kijövet. több»
 
Az anyám! egy hullámvasút: lassan indul, majd vadul és vehemensen felgyorsul. Tökös és érdekes témákat boncolgat de mindezt határozottan elvont és egyedi módon, ami a „művészfilm” definíciójává teszi. A remek színészi alakítások, a tudatos rendezés és lenyűgöző operatőri munka objektívan remek, de a téma és az előadásmód kétségtelenül viták tárgyát képezi majd. több»