Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Rémálom az Elm utcában (2010)

A Nightmare on Elm Street
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 11.

legújabb vélemény

1

Figyeljünk oda, hiszen sokan írják, na milyen rossz ez a remake! Na igen, de ez nem az. Ez egy elég jól sikerült reboot, hiszen az eredeti történettel szinte köszönő viszonyban sincs. Persze azért ugyanazokkal az elemekkel dolgozik, és a csíkos felső... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Az eredeti filmekben volt kurázsi és igazi rettegés. Itt csak bénáznak és a történetben sincs semmi eredeti. Helyenként unalmas és kiszámítható sztori.


 
Márton   2018. 11. 02.

0
Az új Rémálom az Elm utcában-nak sikerült egy elég komor és beteges hangulatot teremtenie

Rengeteg helyen szidták már a 2010-es új Rémálom filmet, de szerintem annyira azért nem lett rossz film, vagyis inkább voltak benne értékelhető dolgok, még akkor is ha az eredeti 1984-es Rémálom filmtől elég erősen "elrugaszkodik"! Az első olyan dolo... teljes kritika»

 
ereln   2016. 04. 27.

1

Nagyon félresikerült reboot lett, bár szórakoztató lenne csak az a baj, hogy van alapja, volt előtte egy film és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Unalmas nem is félelmetes horrorfilm, sajnos ilyen lett.

 
drg0602   2020. 03. 31.

0

Nem olyan rossz. Érdemes megnézni, de azért nekem a régi jobban tetszett, de ez se rossz. Nagyon nehéz egy tökéletes, jó filmből remake-t csinálni. Szerintem nem sikerült olyan rosszul, a nézőket nem tudták meggyőzni ,de abban biztos vagyok, hogy ha ez az eredeti film, akkor nagyobb sikert aratott volna. Így tőlem kap egy 8/10.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

0

Egy olyan karakter formálódott meg a filmben amit szerintem mindenki ismer világszerte. Érdekes az egész sztorija , szeretem mikor egy film szól valamiről. A színészek hatalmasat alkottak.

 
Fildi   2015. 07. 28.

0

KLasszikus , időtálló horrorfilm valódi jó sztorival. Bizarr, érdekes és félelmetes, rettegést keltő. Nagyon jó színészeket választottak a főszerepekbe, ami miatt tényleg hozza a várt színvonalat!

Galéria (14)

Videók (2)

A film összbevétele 115 664 037 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti Rémálom az Elm utcában című filmben egyáltalán nem hangzik el az Elm utca neve.

(Zsolt Zsolt)
 

Az első Rémálom az Elm utcában-filmben Freddy figuráját több valaki is ihlette Wes Craven életéből: volt például egy Fred Krueger nevű iskolatársa, aki állandóan piszkálta, a rongyos, koszos ruhák pedig egy csavargó kinézetét idézik, akit Craven még 10 éves korában látott.

(kissjanos21)
 
A klipek világából a játékfilmek univerzumába csöppenő direktor tulajdonképpen csak akkor tudott élni a neki felkínált lehetőséggel, amikor alkalma nyílt egy keveset játszani a fényekkel. A színészvezetéssel, a feszültségkeltéssel és tulajdonképpen minden mással már problémái akadtak. több»
 
Az új Rémálom az Elm utcában tehát kétségkívül profibb, alaposabb, de csak annak köszönhetően, hogy 2010-re már adott volt egy útmutató, amely elvégezte a munka oroszlánrészét a forgatókönyvírók helyett. több»
 
Összességégben a Rémálom az Elm utcában 2010-es változata méltatlan feldolgozása a nagy klasszikusnak, és nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe teszik ezt a hibát, és a franchise végre egy, a nevéhez hű feldolgozást vagy folytatást kap. több»