Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
60%

Rémálom az Elm utcában (2010)

A Nightmare on Elm Street
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 11.

legújabb vélemény

1

Figyeljünk oda,hiszen sokan írják,na milyen rossz ez a remake.Na igen,de ez nem az.Ez egy elég jól sikerült reboot,hiszen az eredeti történettel szinte köszönő viszonyban sincs.Persze azért ugyanazokkal az elemekkel dolgozik,és a csíkos felső,kalap,é... több»

 
Márton   2018. 11. 02.

1
Az új Rémálom az Elm utcában-nak sikerült egy elég komor és beteges hangulatot teremtenie

Rengeteg helyen szidták már a 2010-es új Rémálom filmet, de szerintem annyira azért nem lett rossz film, vagyis inkább voltak benne értékelhető dolgok, még akkor is ha az eredeti 1984-es Rémálom filmtől elég erősen "elrugaszkodik"! Az első olyan dolo... teljes kritika»


 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Az eredeti filmekben volt kurázsi és igazi rettegés. Itt csak bénáznak és a történetben sincs semmi eredeti. Helyenként unalmas és kiszámítható sztori.

 
ereln   2016. 04. 27.

1

Nagyon félresikerült reboot lett, bár szórakoztató lenne csak az a baj, hogy van alapja, volt előtte egy film és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Unalmas nem is félelmetes horrorfilm, sajnos ilyen lett.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

0

Egy olyan karakter formálódott meg a filmben amit szerintem mindenki ismer világszerte. Érdekes az egész sztorija , szeretem mikor egy film szól valamiről. A színészek hatalmasat alkottak.

 
drg0602   2020. 03. 31.

0

Nem olyan rossz. Érdemes megnézni, de azért nekem a régi jobban tetszett, de ez se rossz. Nagyon nehéz egy tökéletes, jó filmből remake-t csinálni. Szerintem nem sikerült olyan rosszul, a nézőket nem tudták meggyőzni ,de abban biztos vagyok, hogy ha ez az eredeti film, akkor nagyobb sikert aratott volna. Így tőlem kap egy 8/10.

 
Fildi   2015. 07. 28.

0

KLasszikus , időtálló horrorfilm valódi jó sztorival. Bizarr, érdekes és félelmetes, rettegést keltő. Nagyon jó színészeket választottak a főszerepekbe, ami miatt tényleg hozza a várt színvonalat!

Galéria (14)

Videók (2)

A film összbevétele 115 664 037 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Rémálom az Elm utcában-filmben Freddy figuráját több valaki is ihlette Wes Craven életéből: volt például egy Fred Krueger nevű iskolatársa, aki állandóan piszkálta, a rongyos, koszos ruhák pedig egy csavargó kinézetét idézik, akit Craven még 10 éves korában látott.

(kissjanos21)
 
A klipek világából a játékfilmek univerzumába csöppenő direktor tulajdonképpen csak akkor tudott élni a neki felkínált lehetőséggel, amikor alkalma nyílt egy keveset játszani a fényekkel. A színészvezetéssel, a feszültségkeltéssel és tulajdonképpen minden mással már problémái akadtak. több»
 
Az új Rémálom az Elm utcában tehát kétségkívül profibb, alaposabb, de csak annak köszönhetően, hogy 2010-re már adott volt egy útmutató, amely elvégezte a munka oroszlánrészét a forgatókönyvírók helyett. 5,5/10 több»
 
Összességégben a Rémálom az Elm utcában 2010-es változata méltatlan feldolgozása a nagy klasszikusnak, és nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe teszik ezt a hibát, és a franchise végre egy, a nevéhez hű feldolgozást vagy folytatást kap.
Értékelés: 5/10 több»