Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
59

Rémálom az Elm utcában (2010)

A Nightmare on Elm Street
Filmadatlap
 
20
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 03. 31.

legújabb vélemény

Nem olyan rossz. Érdemes megnézni, de azért nekem a régi jobban tetszett, de ez se rossz. Nagyon nehéz egy tökéletes, jó filmből remake-t csinálni. Szerintem nem sikerült olyan rosszul, a nézőket nem tudták meggyőzni ,de abban biztos vagyok, hogy ha ez az eredeti film, akkor nagyobb sikert aratott volna. Így tőlem kap egy 8/10.

 
NGN   2020. 01. 17.

Egy totál felesleges remake. Nem mondhatnám, hogy ijesztő az új Freddy, mert azért Englund ezerszer jobb volt. Nem adja azt a hangulatot, amit várna az ember egy rémálom mozitól. Egy gyenge középszer lett sajnos.


 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Az eredeti filmekben volt kurázsi és igazi rettegés. Itt csak bénáznak és a történetben sincs semmi eredeti. Helyenként unalmas és kiszámítható sztori.

 
Márton   2018. 11. 02.

Az új Rémálom az Elm utcában-nak sikerült egy elég komor és beteges hangulatot teremtenie

Rengeteg helyen szidták már a 2010-es új Rémálom filmet, de szerintem annyira azért nem lett rossz film, vagyis inkább voltak benne értékelhető dolgok, még akkor is ha az eredeti 1984-es Rémálom filmtől elég erősen "elrugaszkodik"! Az első olyan dolog ami rengeteg rajongónál "kiverte a biztosítékot" hogy Freddy szerepében új színészt köszönthetünk Jackie Earle Haley személyében és nem Robert Englund-ot, akinek azért hát a neve rendesen összeolvadt Freddy karakterével! Én úgy tudom hogy a gyártó stúdió ezt szántszándékkal lépte meg, mert tartották magukat az eredeti elképzelésükhöz, miszerint ha már rebootolni fogják a filmet, akkor Mr. Englund nem játszhatja el Freddy szerepét! Ezt a dolgot ... több»

 
ereln   2016. 04. 27.

Nagyon félresikerült reboot lett, bár szórakoztató lenne csak az a baj, hogy van alapja, volt előtte egy film és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Unalmas nem is félelmetes horrorfilm, sajnos ilyen lett.

 
A klipek világából a játékfilmek univerzumába csöppenő direktor tulajdonképpen csak akkor tudott élni a neki felkínált lehetőséggel, amikor alkalma nyílt egy keveset játszani a fényekkel. A színészvezetéssel, a feszültségkeltéssel és tulajdonképpen minden mással már problémái akadtak. több»
 
Az új Rémálom az Elm utcában tehát kétségkívül profibb, alaposabb, de csak annak köszönhetően, hogy 2010-re már adott volt egy útmutató, amely elvégezte a munka oroszlánrészét a forgatókönyvírók helyett. 5,5/10 több»
 
Összességégben a Rémálom az Elm utcában 2010-es változata méltatlan feldolgozása a nagy klasszikusnak, és nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe teszik ezt a hibát, és a franchise végre egy, a nevéhez hű feldolgozást vagy folytatást kap.
Értékelés: 5/10 több»

A film összbevétele 115 664 037 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Rémálom az Elm utcában-filmben Freddy figuráját több valaki is ihlette Wes Craven életéből: volt például egy Fred Krueger nevű iskolatársa, aki állandóan piszkálta, a rongyos, koszos ruhák pedig egy csavargó kinézetét idézik, akit Craven még 10 éves korában látott.

(kissjanos21)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.