Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Carrie (2013)

Carrie
Filmadatlap
 
28
Szereplők
31
Vélemények
32
Képek
3
Videók
Carrie

Galéria (32)

Videók (3)

 
jfruzsi97   2020. 10. 22.

legújabb vélemény

0

Elég gyengécskére sikerült. Vér volt bőven benne. Lapos volt nagyon, néhol már majdnem kikapcsoltam.

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Jól indult a film, kezdett érdekelni hogy ki vagy mi a gonosz. A szalagavató bálos jelenetek szerintem nevetségesek voltak, bár lehet hogy az eredeti filmben is így van.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Na megint egy gyenge és lapos remake. Kérdezem én, minek csinálnak rosszabbat, mint az eredeti, de ha már más szemszögből próbálkozik, nem is értem a kész műre sem figyel? Nem látja a rendező a hibákat, pedig van belőle bőven!

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 16.

0
Amikor a technika nem segít, sőt elvesz

Talán minket is meglepett, mennyire nagyot ütött nálunk Brian de Palma 1976-os Carrie-je, a maga egyszerűségében pont azt és pont annyit mondott, amit és amennyit kellett. Sissy Spacekről végig el lehet hinni, hogy nem más ő, mint egy kiszolgáltatott... teljes kritika»

 
Berto49   2018. 03. 03.

0

Mr. King regényét ezzel együtt már harmadjára filmesítették meg. A nagy hírű de Palma 1976-os változata előtt már született egy TV-játék, elég gyenge minőségben. Mivel olvastam a regényt, ismertem a cselekményt, minden világos volt, de ha teljesen ú... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

0

Nagy zuhanás az eredetihez képest. Ez pont az a remake amit kárnak csináltak meg. Szerintem a színészek is tojtak nagyba a karaktereikre mert egyik sem igyekezett azonosulni vele. Amúgy sem tartom az egész sztorit nagyra mert 12 egy tucat, de azért reméltem a szereposztást olvasva hogy jó lesz. Hát nem volt. Ez egy felejthető darab.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

0

Véleményem szerint a remake legfontosabb ismérve, hogy azért készül, hogy jobb legyen, mint az eredeti. Az alapfilm gyengeségeit akarja kijavítani, illetve jobbá tenni. Az "új Carrie" esetében ez nem sikerült. Az eredetinél is gyengébb lett, ami lehe... több»

A film összbevétele 84 790 678 dollár volt (imdb.com).

 

Ansel Elgort színpadi színész, ez volt az első filmje.

(Bogi87)
 

, az egyik forgatókönyvíró 2008-ban már dolgozott egy Stephen King regényen alapuló képregényen (Végítélet).

(Bogi87)
 

A film alternatív befejezésében nincsen benne a bírósàgi jelenet, valamint a sírkő. Sue éppen kórhàzban van és életet ad gyermekének. Küzdelmei közepette Carrie véres keze ragadja meg a karjàt. Sue felsikolt, s ekkor felébred sajàt hàlószobàjàban, ahol édesanyja elmondja neki, hogy csak rosszat àlmodott.

(Bogi87)
 

A film alternatív nyitójelenetében Carrie a szomszéd lànnyal beszélget, aki épp napozik. Carrie anyja, (aki mélyen vallàsos, úgy tartja, hogy a női mell làtvànya bűnös dolog) rajtakapja a fiatalokat, hogy tàrsalognak, s eltiltja Carrie-t a màsik lànytól. Ezt a szomszéd anya sem hagyja szó nélkül. A két nő vitàzni kezd, hamarosan kövek potyognak az égből. Carrie anyja ezt égi jelnek tekinti.

(Bogi87)
 

A film Blu-ray-es kiadàsa tartalmaz egy alternatív nyitó és zàrójelenetet is, tovàbbà 9 részt, melyet kivàgtak a végső filmből.

(Bogi87)