Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Carrie
 
indingo   2017. 04. 18.

Jól indult a film, kezdett érdekelni hogy ki vagy mi a gonosz. A szalagavató bálos jelenetek szerintem nevetségesek voltak, bár lehet hogy az eredeti filmben is így van.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Véleményem szerint a remake legfontosabb ismérve, hogy azért készül, hogy jobb legyen, mint az eredeti. Az alapfilm gyengeségeit akarja kijavítani, illetve jobbá tenni. Az "új Carrie" esetében ez nem sikerült. Az eredetinél is gyengébb lett, ami lehet hogy a főszereplőnő hibája, de az alapkoncepción se változtattak, így a könyvben lappangó állandó szorongást nem tudták átadni.


 
Berto49   2018. 03. 03.

Mr. King regényét ezzel együtt már harmadjára filmesítették meg. A nagy hírű de Palma 1976-os változata előtt már született egy TV-játék, elég gyenge minőségben. Mivel olvastam a regényt, ismertem a cselekményt, minden világos volt, de ha teljesen újdonság lett volna, akkor is követhető. J. Moore fantasztikus benne. A Carrie-t játszó szép lány (Chloë Grace Moretz) is jó volt. Emlékezetemben azonban az előző de Palma adaptáció ütősebb. A film rendezőnője készítette a "Fiúk nem sírnak" c. általam remeknek tartott mozit!

 
Norbi   2018. 07. 29.

Elég hamar rájöttem hogy nem lesz nagy durranás. Carrie mintha egy éppen, hogy csak megszületett csecsemő lenne...ilyen fokú érzékenység már furcsa, és ennyire nem állja meg a helyét a társadalomban.. érthetetlen.

 
MKristijan   2016. 11. 14.

Megállta a helyét, nem a régit kell keresni benne. Egy újragondolt produkciót inkább ami többet is ad az eredetinél.

 

Ansel Elgort színpadi színész, ez volt az első filmje.

(Bogi87 )
 

Roberto Aguirre-Sacasa, az egyik forgatókönyvíró 2008-ban már dolgozott egy Stephen King regényen alapuló képregényen (Végítélet).

(Bogi87 )
 

A film alternatív befejezésében nincsen benne a bírósàgi jelenet, valamint a sírkő. Sue éppen kórhàzban van és életet ad gyermekének. Küzdelmei közepette Carrie véres keze ragadja meg a karjàt. Sue felsikolt, s ekkor felébred sajàt hàlószobàjàban, ahol édesanyja elmondja neki, hogy csak rosszat àlmodott.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.