Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
70

Nyers

(Grave)
Nyers
 
Kristofalmos  2017. 04. 08. 10:22

Azta! Hát nem erre számítottam!Nem gondoltam volna,hogy ilyen magas értelem és tartalom lesz a film mögött!Le vagyok nyűgözve!Az igazán nagy szó/erénye a filmnek hogy ezt a tinédzserkori érzéseket egy ilyen körítésbe rakta. Hiszen ha leegyszerűsítjük ezt az eszméletlen felkavaró filmet,végül is egy ifjúsági történetet kapunk,amivel aztán a rendezőnő egy hatalmas társadalomkritikát,a megtiltás eredő mérhetetlen vágyat és még megannyi más dolgot hoz ki egy mérhetetlenül intim és fekete humorral.Hát ennyire "mocskos" módon még sosem szórakoztam egy filmen sem!De nem félreérteni a sok poén mellett hihetetlen mélységekbe bocsátkozó tartalom tör felszínre.Egy kis spoiler:a film vége eszméletlenül odacsap!10/10

 
Lamboh  2017. 10. 12. 17:38

Nem mondom, hogy a legjobb ilyen típusú film amit valaha láttam, de nagyon tettszett. Egy érdekes, és egyben beteg történet volt ez, amit a készítők megálmodtak és elénk raktak. Ezzel viszont semmi gond. Érdemes legalább egyszer megnézni.

 
moov18  2017. 09. 10. 17:31

Egy újabb túlhypeolt, agyatlan karikatúráját láthattuk a horror műfajának, aminek nagyobb volt a füstje mint a lángja. Abban nem vitatkozom, hogy gusztustalan volt és gátlástalan. Valóban nem szégyenlősködtek a készítők, ugyanis kendőzetlenül toltak mindent a nagyérdemű arcába. Nem túl gyomorkímélő, a film megtekintését megelőző két órában nem javallott az emésztés, főként azoknak akik érzékenyek az alábbi felsorolásból legalább az egyikre: fekália, hányadék, emberi és állati testnedvek, vér, belsőségek. Az én sokat látott szemeim is sokszor elkerekedtek, így könnyen elhiszem, hogy a bemutatón versenyt futottak a nézők a toalettre. Jóval többet is kihozhattak volna belőle, nekem hiányzott belőle az izgalom és a feszültség. Mindemellett öncélú volt, egyértelműen arra ment ki a játék, hogy minél szélesebb körben tudjanak sokkolni a látvánnyal, és ennyi! Lélektani szempontból ne várjunk semmit, ugyanis nincsenek jellemfejlődések, levonható konzekvenciák, tanulságok, teljesen üres akárcsak a székből felálló néző gyomra. Bőven kihagyható!

 
biter007  2017. 06. 15. 11:23

Nagyon jókat olvastam a filmről, viszont nem hozta azt a szintet (nálam) amit vártam..sztori kicsit elvont. Viszont egyszer érdemes megnézni annak aki szereti az effajta "beteg filmeket :D Erős a gyomrom de 2 alkalom volt mikor már inkább kinéztem az ablakon :D

 
Vincás Nézhetetlen  2017. 07. 20. 15:14

Nekem nem is engedi hogy megnézzem...Pedig már vagy másfél órája szenvedek vele -.-"

Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Ella Rumpf
Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Ella Rumpf
Benjamin Boutboul
Garance Marillier
Rabah Nait Oufella
Garance Marillier
Garance Marillier
Garance Marillier
Bouli Lanners
Rabah Nait Oufella
Garance Marillier
Garance Marillier
Rabah Nait Oufella
Movieaddicts: Nyers
Ugyan maga a film nem hibátlan (a meleg karakter kapcsán továbbra is csak vakargatom a fejem), de hibátlan szórakoztatást tud nyújtani az arra fogékonyaknak. Mi több, még egy meglehetősen sajátos, fekete humora is van! Kell ennél több? 8/10
Smoking Barrels: Nyers
A Nyers tehát végeredményben nemcsak saját zsigeri motívumaival néz szembe, de valamennyire a saját hasonló gondolatainkat is kivetíti a vászonra. Mintha a clickbait cikkeken felbuzdult nézőseregnek azt mondaná, hogy "Ezt szeretnétek? Hát tessék, itt van". Ez pedig egyszerre kijózanító, megmosolyogtatóan szellemes és üdítően eredeti.

8,5/10
Hessteg: Nyers
A horror műfaját azért szeretem, mert kiválóan be lehet mutatni súlyos társadalmi problémákat. A zombifilmek alapvetően a társadalmi egyenlőtlenségekről szólnak, míg az amerikai Kör a mértéktelen tévénézés kritikája. De nemcsak társadalmi problémákról szólhat egy film, hanem sok olyan témáról, ami az embert mélyebben érinti, pl. a gyász, amit remekül mutat be az Oculus.
 

Az egyik Los Angeles-i mozi, a The Nuart Theater okulva a film korábbi vetítéseiből a jegy mellé ingyenes zacskót adott arra az esetre, ha a nézők rosszul lennének a teremben.

(hp)
 

A Nyers Julia Ducournau első egész estés nagyjátékfilmje. Korábban csak egy tévéfilmet és egy rövidfilmet rendezett.

(hp)
 

A Nyers világpremierjére a 2016-os Cannes-i Filmfesztiválon került sor.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.