Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Nyers (2016)

Grave
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
17
Képek
4
Videók
Nyers

Galéria (17)

Ella Rumpf
Ella Rumpf
Benjamin Boutboul
Rabah Nait Oufella
Bouli Lanners
Rabah Nait Oufella
Rabah Nait Oufella

Videók (4)

 
Milan391349   2021. 12. 14.

legújabb vélemény

0

Zseniális alkotás. Igazi film!

 
Lamboh   2017. 10. 12.

0

Nem mondom, hogy a legjobb ilyen típusú film amit valaha láttam, de nagyon tettszett. Egy érdekes, és egyben beteg történet volt ez, amit a készítők megálmodtak és elénk raktak. Ezzel viszont semmi gond. Érdemes legalább egyszer megnézni.

 
respect the movies   2018. 06. 11.

0

Szerintem nagyon jó film volt! A filmet az úgynevezett "francia extrém" stílusirányzatba sorolják sokan (ilyen filmek voltak mondjuk a Mártírok, A betolakodó, vagy a Magasfeszültség című alkotások)! Ezekre az alkotások nagyon igazak azok a feltételez... több»

 
moov18   2017. 09. 10.

0

Egy újabb túlhypeolt, agyatlan karikatúráját láthattuk a horror műfajának, aminek nagyobb volt a füstje mint a lángja. Abban nem vitatkozom, hogy gusztustalan volt és gátlástalan. Valóban nem szégyenlősködtek a készítők, ugyanis kendőzetlenül toltak ... több»

 
Kristofalmos   2017. 04. 08.

2

Azta! Hát nem erre számítottam!Nem gondoltam volna,hogy ilyen magas értelem és tartalom lesz a film mögött!Le vagyok nyűgözve!Az igazán nagy szó/erénye a filmnek hogy ezt a tinédzserkori érzéseket egy ilyen körítésbe rakta. Hiszen ha leegyszerűsítjük... több»

 
szf   2019. 01. 22.

0

Uh. Nagyon nem. A trailer és a körülötte gőzölgő hype megnyert és azt gondoltam, hogy egy jó filmélménnyel gazdagodom majd, erre másfél órányi csalódást kaptam.

 
jake_green   2018. 08. 21.

0

Ez a "ez akár jó film is lehetett volna" kategória. Sajnálom mert az ötlet jó , kibonthatták volna egy nem-elcsépelt háttérsztoryval, a főszereplő jól játszik de folyamatosan azt várod hogy legyen valami magyarázat....és [spoiler alert] NINCS. A trai... több»

A film összbevétele 508 425 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet sokan az úgynevezett "francia extrém" irányú kategóriába sorolják! Ilyen filmek voltak a 2008-as Mártírok, a 2007-es A betolakodó vagy a 2003-as Magasfeszültség!

(respect the movies)
 

A rendezőnő egy interjú során elárulta, hogy nagyon fontosnak tartotta, hogy a főszereplőnő és közte bizalom és barátság alakuljon ki és ezt közös filmnézéssel és sörözgetéssel érte el!

(respect the movies)
 

A film rendezőnőjének Julia Ducournau-nak ez már a harmadik közös filmje volt -rel (a filmbéli főszereplőnővel)! Először a 2011-es Junior című rövidfilmmel, majd a 2012-es Mange című tv-filmben dolgoztak együtt!

(respect the movies)
 

A felvétel helyszíne a belgiumi Liége volt.

(Miska bácsi)
 

Az egyik Los Angeles-i mozi, a The Nuart Theater okulva a film korábbi vetítéseiből a jegy mellé ingyenes zacskót adott arra az esetre, ha a nézők rosszul lennének a teremben.

(hp)