Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
47
Vélemények
46
Képek
8
Videók

Vélemények: Anyám! (2017)

 
Gauss   2021. 08. 24.

legújabb vélemény

0

Ez valami szatíra lenne? Ha jól gondolom. Talán értem, mit akart mondani a rendező, van a filmnek mondanivalója, de ezt akkor sem így kéne... Ez egy idegesítő film, egyszerűen idegesített, hogy a főhősnő végigbambulta, amíg a mamlasz, buta férje tönk... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 29.

2
Agymenés

ÓÓÓ, anyám! Nem tudom szavakba tudom-e önteni azt, amit most érzek, hogy láttam a filmet. De azt tudom, hogy most vagy soha, mert erről a filmről csak azon melegében lehet véleményt formálni, ha egy napot is vársz, már annyira összezavarja az agyadat... teljes kritika»


 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

2

Túlságosan művészi és túlságosan elvont. Akiknek készítették, nem azokkal kellett volna, akikkel készíttették. Remélem, így érthető. Ez olyan művészfilm-féle, és ezek a kissé hitvány színészek, gondolok itt Jennifer Lawrence-re és Javier Bardemre, ne... több»

 
indingo   2018. 01. 01.

0

Hittan órákon ne ezt vetítsék a gyerekeknek. Nekem nem tetszett. HA semmi fogalmad sincs a filmről kb. másfél óráig nem értesz semmit, utána is csak kapisgálod.

 
7ETEDIK   2017. 12. 06.

1

Ó anyám, hát ez mi volt?? Borzalmas film, igazából nem szól semmiről épp ezért gondolják sokan hogy zseniális alkotás, mert mindenki azt lát bele amit akar. Aki szereti az öncélú beteg filmeket, ki ne hagyja!!

 
gondi94   2018. 01. 08.

3

Elképesztő, morbid, aktuális. Megosztó film nem az a könnyed popcorn mozi, de nem is annak szánták! Inkább szerzői film, de abból az emészthetőbb változat. Jenifer Lawrence viszi a hátán az egész filmet, illetve Michelle Pfeiffer is említésre ... több»

 
Szilonka   2018. 04. 09.

1

Számomra eléggé gyomorforgató volt az egész történet, főként a csecsemős/kisjézusos sztori. Az ötlet tetszett, hogy egy bibliai történetet kicsit leporolnak és mai köntösbe ültetnek.

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Egyszerű tévében megnézős fajta film, amit nem mindig ülnék le megnézni. Nem említeném a nagyobbak között a nevét ennek a filmnek mert vannak bőven hibái de bárki számára könnyed kikapcsolódást nyújthat.

 
HercegPeter   2019. 03. 04.

0
Erre tényleg csak annyit lehet mondani: Anyám!

Először is, a magyar címnek szerintem egyszerűen csak Anyá-nak kellene lennie. Nehezen emészthető film, amiben körülbelül annyit értünk az eseményekből, mint szegény Jennifer Lawrence, aki végig csak kapkodta a fejét. Aki logikus befejezést, cselekmé... teljes kritika»

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Igazából a fő bajom vele, hogy szándékos felkavarási céllal készült. Ez a polgárpukkasztás pedig elvette a lényegről a figyelmet. Különösebben nem tetszett a története, az áthallásokkal együtt sem.

 
VvV   2018. 10. 28.

0

Az egyediségét nem vitatom, de eléggé gyomorforgató.

 
Queenakasha   2018. 03. 18.

1

Tudom, hogy az ilyen jellegű filmek már kisebb rétegnek nyerik el a tetszésék. Nem is számítottam másra. Viszont a hiba nem a filmben van. Szerintem zseniális a rendező korábbi filmjeihez hasonlóan. Meg kell érteni, át kell érezni aztán lehet még aludni rá párat hogy kialakuljon a végleges vélemény.

 
Zsceeeka   2017. 10. 30.

2

Nagyon tetszett a film! Ott, akkor csak egy hangulat ragadott meg, de hazafelé úton már nagyon jó volt (és muszáj volt!) róla beszélni, tegnap láttam, de reggel is azon kattogott az agyam még, és a részleteket próbáltam felidézni, sajnos nem megy teljesen, így várom, hogy újra, új szemmel megnézzem.

 
BoBamburg   2018. 01. 14.

0

Mikor elkezdtem nézni, féltem, hogy valami kommersz "művészfilm" lesz, ami csak azért művészfilm, mert a hollywoodi filmekhez képest vontatottabb és lassabb :D De kellemesen csalódtam a filmben, igazán jó alkotás. Aki szereti a Spanyol/francia/olasz ... több»

 
Lonka   2019. 08. 16.

0

Nem sok elemét tudtam élvezni a filmnek. Felkavaró, polgárpukkasztó darab.

 
stevepisti   2020. 08. 14.

0
Kemény!

Szerintem ez egy nagyon erős pszichothriller, olyan keményen beletolja az ember arcába, hogy csak lestem. Bibliai történet révén végigzongorázza a teremtést, Jézus születését, halálát stb. (a csecsemős résznél döbbenten néztem, hogy ezt csak nem mutatja meg, de igen). Felkavaró és egyben realisztikus történet. Nekem Jennifer L. játéka nagyon tetszett, szerintem a többi színész is korrekten hozta a rá szabott karaktereket. A hasonló műfaj kedvelőinek erősen ajánlott.

 
Milanman   2017. 12. 13.

0

Aronofsky Mother!-jét biztosan nem felejtem el, amíg élek. Mélyen zavaró, gonosz film, ami beeszi magát az ember bőre alá. Szinte lehetetlen objektív véleményt alkotni róla, olyan mértékben terheli meg a néző befogadó képességét. Mindezek ellenére sz... több»

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 07.

0
Anyám!

Én úgy ültem le megnézni ezt a filmet, hogy tudtam, egy mentális beteg szempontjából fogok eseményeket látni, a filmet egy pszichológiai csoportban javasolták. Ennek tudatában a film érdekes volt, annak kaotikus kuszasága pedig indokolt. Nézése közben a jelenetek és a képi világ miatt kényelmetlenül és zaklatottan érzi magát az ember; akkor érdemes nekiülni, ha kíváncsi vagy, mi zajlik egy beteg elmében.

 
Annuska   2020. 10. 12.

0

Az előzetes alapján nagyon izgalmasnak tűnt a film, de nekem valahogy belemagyarázós az egész. Egyszer meg lehetett nézni, de a tesóm pl. 1 óra után feladta.

 
jake_green   2017. 10. 29.

1

Nagyon profin kidolgozott, fájdalom-kirobbanás a film. Minden percben azt hiszed, hogy ennél durvább már nem lehet, de utána rácáfol...egészen a végéig! Megosztó film, tudom, de aki rossz értékelést ad ennek, az szerintem tini korosztályú Lawrence r... több»

 
BThomi   2017. 12. 10.

3

Számomra az év legrosszabb filmje. Abszolúte semmi nem derült ki, hogy mi a film végső lényege, miért történtek a dolgok, és hogy ki kicsoda. Mire azonban esetleg összeraknád a film végén, már tojsz rá, mert 2 óra után örülsz, hogy felállhatsz a fotelből.

 
moov18   2017. 10. 27.

0
Vagy tetszik, vagy utálni fogod

Még ki sem hűlt a székem, ami közel két órán át szolgált kezeim-lábaim zsibbadásáért, már is itt vagyok, hogy megformálhassam "rövid és tömör" véleményem arról a filmről, amely valószínűleg viták illetve vegyes érzelmek alapjait fogja még szolgálni j... teljes kritika»

 
HannaK Nézhetetlen  2020. 09. 27.

0

Szerintem borzasztó volt. Végignéztem, mert nem szeretek félbehagyni filmeket. Eléggé gyomorfogató volt, és úgy éreztem, a készítőknek is az a célja, hogy kikészüljön tőle a néző.

 
bbozsi   2019. 01. 20.

0

Mindenkinek nagyon ajánlom. Aronofsky a Forrásban még csak az életét meg a létét magyarázta parádésan, most szintet lépett, és Istent hozza le a földre és érteti meg. Ha nem így nézi az első perctől az ember, akkor talán katyvasznak tűnik, de az egés... több»

 
lauralaura   2018. 12. 28.

0

Elképesztően brutáisan durva és elképesztően brutálisan jó volt, Aronofsky egyik nagy filmje, olyan színészi alakításokkal, hogy csak tátva marad a szád!

 
Minka   2017. 11. 03.

1

Az egyik legjobb film, amit mostanában láttam! Engem frankón megérintett és bevallom őszintén sírtam is a végén, bár valószínűleg nem ez lesz mindenkire jellemző....:) Rám azért gyakorolt ekkora hatást, mert úgy éreztem, hogy a saját életemet is párh... több»

 
[email protected]   2017. 11. 02.

0

Profi színészekkel teli film, ami kategóriájában kiemelkedő. Annak ellenére hogy nem vagyok oda a kategóriáért ez a film mégis megfogott. Hozta azt amit vártam, magával ragadó!

 
Csicsi88   2018. 03. 21.

0

Nagyon vártam ezt a filmet. Mikor elkezdtem nézni, szinte semmit nem értettem és egyre bonyolultabb és érthetetlenebb lett számomra. A film végeztével azt éreztem, hogy ez egy borzasztón rossz film volt. Majd miután utána olvastam a filmnek, hogy mi... több»

 
Hornyik Máté Nézhetetlen  2017. 12. 19.

3

Gyenge, rossz. Az év egyik legrosszabb filmje, bele lehet magyarázni a művészi baromságokat, de nem érdemes.

 
Alexa   2018. 11. 04.

0

Utalni fogod vagy imadni! Ez a film osszezavar, kaoszt kelt benned, majd hagyja, hogy meredten nezz magad ele es elgondolkodj mi is volt ez amit lattal...akar napokig. Akik tudjak a muveszi es erzelmi oldalrol latni a filmet, katartikus zsenialitast ... több»