Jennifer Lawrence állítása szerint csak azért érti a 2017-es Anyám! című horror film cselekményét, mert lefeküdt a rendezővel. A film Darren Aronofsky nevéhez kötődik, aki egyben a színésznő exe is.

A pszicho-horrorban Lawrence és a férjét alakító Javier Bardem nem várt vendégeket fogad. Aronofsky és Lawrence a forgatás alatt kezdtek randizni, de két hónappal a film megjelenése után szakítottak.

A Watch What Happens Live televíziós műsor házigazdája, Andy Cohen megkérdezte a most futó, Barátnőt felveszünk című film sztárját, hogy egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyire értette a 2017-es horror koncepcióját. „Őszinte leszek.” – válaszolt Lawrence. „Lefeküdtem a rendezővel, így megkaptam a filmhez kapcsolódó kisokost. Így talán 5… vagy inkább 4. De ha nem érted a filmed koncepcióját, már tudod, mit kell tenned!” 

Az Oscar-díjas színésznő a Variety 2017-es "Színészek a színészekről" című sorozatában elmondta, hogy általában nem szereti elolvasni a filmjeiről szóló kritikákat, mert nagyon bele tudja lovalni magát azokba. Azonban miközben Aronofskyval járt, el kellett viselnie a kritikákat az Anyám! című filmmel kapcsolatban.

„Együtt voltunk a turnén, hazaértem a szállodába, és az utolsó dolog, amiről beszélni akartam, vagy amire gondolni akartam, az a film. Ő pedig megérkezett, és csak erről akar beszélni" – mondta. „Kettős feladatot láttam el: próbáltam támogató partner lenni, de közben képviselni azt is, hogy 'Kérlek, az Isten szerelmére, egy percig hadd ne gondoljak a filmre!'”

Lawrence korábban nyíltan beszélt a sérüléseiről, amiket az Anyám! forgatásán szerzett.

A Vogue 2017-es címlap sztorijában elmondta, hogy a film forgatása közben hiperventillált és kificamodott az egyik bordája.

„Sötétebb helyről kellett ihletet merítenem, mint ahol valaha jártam életem során… Nem tudtam, hogy képes leszek-e feljönni a mélyből." – mondta Lawrence. „Végül oxigénre kerültem. Oxigénmaszk volt rajtam, Darren pedig azt mondta: 'Nem fókuszáltam, újra kell vennünk. Én meg csak annyit mondtam: 'Menj a picsába!'".

Egy évvel később azonban Aronofsky a The Economist Asks podcastnak adott interjújában azt mondta, hogy Lawrence azért sérült meg, mert „elvesztette az önkontrollt".

„Aznap nem erőltettem Jennifert" – mondta A bálna rendezője. „Visszahúztam, hogy ne feledje, mi csak egy filmet csinálunk. Soha nem voltam még olyan helyzetben, hogy egy színészt érzelmileg annyira túlterhelt volna a szerep, hogy elveszti az önkontrollt és kárt tesz magában".

vígjáték

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»