Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

Ideglelés

(The Blair Witch Project)
 
indingo  2016. 02. 18. 12:30

Nekem nem igazán tetszett. A Found footages filmek számomra amúgy is zavaróak és sokat rontanak a filmélményen. Picit unalmasnak is találtam, ezért bele.bele tekertem. A csaj meg idegesítő volt.

 
Deku  2017. 08. 30. 17:00

Nem volt annyira megkapó mint ahogy azt a beharangozása után gondoltam. Mindent ellőttek már előre és ez nem tetszett. Sajnálatos ez mivel vártam nagyon de tévedés lett.

 
Scramananga  2016. 09. 18. 15:21

Hihetetlen, hogy ilyen pici költségvetéssel, ilyen nagyszerű filmet tudtak forgatni. Az operatőri munka, behatárolja a filmet, de ez illik a műfajhoz. Nagyon ijesztő, nagyon izgalmas, és nem csak a find-footage horrorok közül a legjobb, hanem úgy általában is egy remek alkotás. Kötelező.
Ui: a magyar címe borzalmas.

 
Lamboh  2017. 10. 15. 10:28

Nem rajongók az ilyen egy kamerás filmekért, ez viszont nem is volt annyira rossz. Ha minden igaz, akkor a tv-ben láttam még régebben, és egész bejött. Ami nagyon zavart, hogy sokszor rohadtul nem lehetett látni mi történik éppen, mert folyamatosan rángatva volt a kamera, ráadásul korom sötét volt.

 
D. Wolfe  2016. 04. 15. 09:58

Azt el kell ismerni, hogy a maga idejében páratlan filmnek számított. Mára veszített az erejéből, de szerintem még így is kimagaslóan hatásos horrorfilm. Mindig szerettem az olyan filmeket, amik nem mutatják meg, mitől is kellene rettegnünk, csak sejtetik. Ezzel szerintem még nagyobb hatást tudnak elérni, nálam legalábbis biztosan.

Smoking Barrels: Duplakritika: Ideglelés
Jómagam, ha korszakalkotó kézikamerás horrorokban gondolkodunk, sokkal többre becsülöm a tabudöntögető, hatásvadász 1980-as olasz Cannibal Holocaustot, mint ezt az alkotást... és eskü, hogy nem a nosztalgia-sznobizmus beszél belőlem.
6/10
 

A forgatás mindegyik napján a főszereplők a karaktereikben maradtak, s arra az esetre, ha valamilyen karakteren túli dolgoz akartak csinálni/mondani, akkor ezt a "taco" szó használatával jelezték egymásnak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A nyolc forgatási napból hetet töltött a stáb az erdőben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2002 októberéig az Ideglelés volt a legtöbb bevételt hozzó független film. Ezt címet a Bazi nagy görög lagzi vette el tőle.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.