Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Deadgirl
 
Delta1017   2018. 05. 02.

legújabb vélemény

Nem rossz az alapszituáció és az ötlet ami a film felvázol. A film rövid 10 perc alatt a bevezetést lezavarja. A tárgyalást elég hosszasan és össze-vissza egy kicsit ebből egy kicsit abból. Néhol a film nagyon vontatott és borzasztóan hosszú a játékidő, de ettől függetlenül nem rossz filmet láthattunk, azért átlagos mivel kicsit ezekkel a dolgokkal, amit említettem átlagossá teszi. Valahogy úgy érzem ebből sokkal többet kilehetett volna hozni. Egyszer nézhetős film!

 
Ronin   2016. 04. 18.

big like azért, hogy végre valaki máshogy áll hozzá a zombi-tematikához. az ötlet király


 
Guszti   2016. 03. 27.

eredeti fölfogás, izgi sztori, de csak kb.az elsőfél órában. aztán már olyan semmilyen.szétfolyik az egész, nem tudták végig fönntartani az izgalmat, sem a figyelmemet :P

 
Cercei   2015. 05. 06.

számomra hatalmas meglepetés. egy merész kombinációja elsőre össze nem illő zsánereknek, ami lehet, hogy nem mindenkinek jön be, de aki szereti a kissé furcsa filmeket, elégedett lesz.

 
BloodyMary   2015. 04. 29.

a legjobb benne, hogy kiszámíthatatlan a történet, és mivel szinte az összes szereplő negatív, a vége is, nem egy sablonfilm

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.