Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Az új rémálom - Freddy feltámad (Rémálom az Elm utcában 7) (1994)

New Nightmare
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Az új rémálom - Freddy feltámad (Rémálom az Elm utcában 7)

Galéria (8)

Videók (2)

 
erahurka   2022. 09. 23.

legújabb vélemény

0

Vitán felül a sorozat legjobbja, ezért megérte az összes hülyeség, ami előtte volt (bár én mindegyikben élveztem a kreatív agybajt). Talán a legmetább horror, amit valaha láttam, ugyanakkor itt-ott kicsit kidolgozatlannak éreztem. Nem volt valami sok... több»

 
Kóborló   2020. 04. 21.

a nap véleménye

1
Rémálom vagy rémes valóság?

Az 1984-ben Wes Craven által megálmodott Rémálom az Elm utcában tíz év alatt hét részel is megörvendeztette a horrorrajongókat. Ezen részek közül volt, ami örökre emlékezetes marad a horrorfilmek történelmében, és voltak olyan részei is, amik csak eg... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 20.

0

Álom az álomban?Film a filmben?Hogy is van ez?Wes Craven nagyot húzott,és merészet,na és ez simán bejött.Kifejezetten jól összerakott mozi,éppen elég félelmetes,éppen elég véres,és éppen elég Freddys,nekem kifejezetten bejött.Egy nagyon izgalmas slasher.

 
TribeBubu   2015. 12. 27.

1

Az ezt megelőző pár része a sorozatnak nem sikerült túl izmosra, de ebben Wes Craven igazán kitett magáért. Ötletes és merész a történet, a kivitelezés pedig mesteri. Persze nem olyan korszakalkotó, mint a legelső rész, de valami ilyesmi korrektséggel kellene folytatni minden horrorfilmet.

 
koba1996   2017. 09. 26.

1

Egy teljesen új dimenzió az előző filmekhez képest. És igen, lehetséges! Bárki aki ezt olvasva azt mondja, nem lehet többet kihozni a sztoriból, mint az eddigi filmekben... de igen, lehet! Meg is tették. Tisztelet nekik.

 
Márton   2018. 10. 30.

0
Komorabb és sötétebb hangulatú Az új rémálom - Freddy feltámad

Összességben én is csatlakozom azok emberek táborához, akik azt vallják, hogy egy egészen fogyasztható rész kerekedett a hetedik Rémálom filmből! Persze ehhez azért elég sok mindent kellett tennie a stúdiónak! Először is vissza kellett az első rész r... teljes kritika»

A film összbevétele 18 090 181 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén látható stáblistán feltűnik Freddy Krueger neve, aki a filmben önmagát alakította.

(Kóborló )
 

A filmbéli Julie szerepére felkeresték Winona Ryder és Drew Barrymore színésznőket is, de mindketten visszautasították a szerepet.

(Kóborló )
 

A maga 112 perces játékidejével ez a leghosszabb Rémálom-film.

(Kóborló )
 

A film forgatása idején a Rémálom az Elm utcában 7. - A felemelkedés címet használták.

(Kóborló )
 

Heather Langenkamp férjét, David LeRoy Andersont felkeresték, hogy játssza el a színésznő férjét a filmben, de ő végül nemet mondott a felkeresésre.

(Kóborló )