2022.07.01 17:26 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
2

Jordan Ladd ma is egy bombázó.

Eli Roth.

Hemlock Grove, Motel 1-2, Prédák, A végzet órája.

Jordan Ladd ma is egy bombázó.

Nem is tudom, hogy ezt a filmet miért is néztem meg?

Nem hallottam túl jó véleményeket róla, és lám!

Nem is csalódtam.

Eli Roth megosztó személyiség. Van akik menekülnek a filmjeitől, van akik odáig vannak a rendezéseiért.

A 2000-es években azt gondolták (mármint, igencsak az elején), hogy ő lesz az új horror pápa. A Motel sikere után viszont valahol leragadt az úriember, és azóta sem sikerült olyan nagy visszhangot kelteni a filmes világban.

Scott Kevan az operatőr és Franco-Giacomo Carbone a látványtervező, aki nem igazán értette a koncepciót, nem látta át a lényeget.

A szokásos Evil Dead feeling.

Erdei faház, fiatalok és egy húsevő vírus. Igen, az. Igen, nem lett volna semmi gáz, ha hőseink nem úgy viselkednek ahogy.

Nathan Barr és Angelo Badalamenti zenéjére szép lassan épül fel a sztori, de amikor beindul, azért a gore-jelenetekben nem csalódunk egy fikarcnyit sem. Ami egy kicsit zavaró, az a fura, és egyáltalán nem "ülő" morbid poénok.

A szokásos. karakterek megtalálhatók a filmben.

A buta szöszi, az okos, a kemény, és a mindenbe belesz*rós karakter. A csúcshülye, az maga Winston seriffhelyettes, akit hőseink sorsa abszolúte nem érdekel, csak a csajok és a bulizás jár abban az egyszerű fejében. Eli Roth is feltűnik a képernyőn, igaz csak egy pár perc erejéig, mint Justin, a drogos gördeszkás.

Kemény!

Fiataljaink hamar rádöbbennek, hogy nagyon tré helyet választottak a bulizáshoz. A film atmoszférája hamar átfordul félelmetessé és komorrá. A gore-jelenetek ütősek és hathatósak voltak.

A morbid, és viccesnek szánt jelenetek viszont nem ültek (szerintem), ez egy csillagot rontott a produkción.

Marcy (Cerina Vincent), Karen (Jordan Ladd) és Bert (James DeBello) karaktere érdekes és pozitív.

Meleg van, kutya meleg.

Jég dupla ásványvízzel és eper.

Meg jó sok művér!

62 Kabinláz  (2002)

horror

Egy ötfős középiskolás csoport vakációjuk alatt egy elhagyatott hegyi faházban keres menedéket. Hirtelen egy ismeretlen ellenség üti fel a fejét, és egyiküket húsevő... több»

2