Nem jött át ez az elgondolás; nem unalmas, inkább csak olyan túlgondolt ez a zombi szerelem, értelmetlen az egész.
Na hát azért ezt is megnéztem. Szerelmes zombi, akit a csontik üldöznek, megeszi a lány pasijának az agyát, majd beleszeret. A lánynak ez nem gond... jó ez a zombi neki, hiszen most éppen szingli. Emberek, azért ez már gáz, minden szinten. Hihetetlen gyenge és beteg film. Köszi, de köszi nem.
A zombis téma egy újfajta megközelítése. a már-már lerágott csont téma egy egészen újszerű megoldása. Érzelmes történet egy különleges atmoszférában.
Ezt a filmet többször biztos, hogy nem fogom megnézni annyira lehangoló volt, hogy arra nincsenek szavak. Azt érte el összesen, hogy ritka nagy csalódást okozott annak ellenére, hogy nem voltak elvárásaim.
Hát erre aztán tényleg nem tudom, mit mondjak, mert fogalmam sincs, mit akartak ezzel a filmmel. Nem olvastam az eredeti történetet, de ha a film hűen követte, akkor az írónak sincs ki a négy kereke. Az egy dolog, hogy egy zombi megeszi valakinek az ... Több
Nekem tetszett, érdekes történetet vonultat fel. Tetszik ez a zombi, akiben maradt emberi darab, és érezni kezd a csaj iránt. A vége is jó, szóv nem egy átlag történet.
Olvastam a kommenteket és szomorúan látom, hogy sokan aranyosnak, sőt cuki szerelmes történetnek látják. De hát az a zombi azért szeretett a lányba mert MEGETTE a lány barátjának az agyát, ez beteg, nem aranyos! A lány meg beleszeret egy zombiba, aki... Több
A könyvet már beszereztem, bár a filmet már láttam. Nekem tetszett ez a fáradt hangulat és a története.
Egy korrekt zombis film. Fényévekkel jobb és tartalmasabb, mint a Twilight, de a Zombielandtől elmarad. Az eleje picit lassú és szokni kell a hangulatot, utána kicsit aktívabb.
Egyáltalán nem tetszett. Egyáltalán nem értem miért kell keverni a horrort a romantikával ilyen szinten. Az ember emberrel, ne zombival, vámpírral meg ezekkel, hülyeség. Ha, már bele szeret az már beteges.