Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Zöld zóna
 
harnas1207   2018. 12. 20.

legújabb vélemény

Jó film, érdemes megnézni, főleg azoknak, akik szeretik a hasonló valós alapokra épülő filmeket. Izgalmas és tanulságos.

 
hsanya182   2015. 05. 17.

Jó kis akciókrimi. Matt Damon jól játsza a szerepét. Egy "kis" katona igazságérzetét zavarja a "csodálatos Amerika" hazugságai és megpróbál utánajárni, majd leleplezni mindenki előtt a hazug embereket és a hazug kormányt. Inkább a krimi része dominál. :) Jó film volt.


 
Teófil   2015. 05. 14.

Egyszer mindenképp érdemes megnézni, egy izgalmas, pörgős akciókrimi. Paul Grenngrass most sem hibázott, csak hát láttunk már ilyet tőle... A kézikamera, nekem nem jött be, mert néhol pont az ellenkezőjét váltotta ki, mint amit szerettek volna, mivel untam a gyors vágásokat.

 
macskulare   2015. 06. 11.

Jó kis akció-krimi film, mozgalmas, sok új helyszínnel és emellett jól feszegeti, hogy mi is van valójában az Közelkeleti megszállás hátterében. Baromi nagy színjáték az egész, amit művelnek. Nézéttek bátran! :)

 
cunci   2015. 06. 16.

Ez a film sajnos nem tetszett, aminek két fő okát tudom megnevezni. Az egyik a történet maga, az a baj vele, hogy nyitott kapukat döngetett, és ez egy politikai témájú filmtől óriási hiba. A másik pedig ami nem tetszett az az, hogy az akciójelenetek követhetetlenek voltak. A jelenetek fontos hányadát sötétben forgatták, másrészt kézi kamerát alkalmaztak, ez is rontott a képi világon.

Matt Damon
Matt Damon

A film összbevétele 94 882 549 dollár volt (imdb.com).

 

Matt Damon szakaszában a legtöbb ember igazi iraki veterán volt, nem hivatásos színész.

(ps)
 

Paul Greengrass rendező pályája elején dokumentumfilmeket forgatott háborús övezetekben.

(ps)
 

A kardokat ábrázoló diadalívet két daru és CGI technológia segítségével jelenítették meg.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.