Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Valkűr (2008)

Valkyrie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Tom Cruise

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

legújabb vélemény

0

A színészgárda kiváló,de az első nagy szívfájdalmam,hogy Tom Cruise nem alkalmas erre a szerepre,nem volt meg az alázat,és az átélés a játékában.Sajnos.A film megtörtént eseményeket dolgoz fel,és jó amerikai módra,kicsit kiszínezték,így azért kissé h... több»

 
harnas1207   2018. 11. 29.

0

Igazi katarzis, mikor Hitler hangja megszólal a telefonba. A film igaz sztorit dolgoz fel. Tom Cruise szereplése miatt azt hittem valami ócska kis film , de nem!

 
veress75   2015. 11. 13.

0

A film nem szól többről, mint a megtörtént eseményekről, nem igazán ad ezen felül alapos korrajzot (bár az igaz, hogy mindenki tudja, miről is van szó, de azért kicsit hiányérzete van mégis az embernek) és érzelmileg sincs túltelítve. Ennek ellenére ... több»

 
kota   2020. 02. 13.

0

kedvencem filmem(egyike) (ÍGY elfogott vagyok....inkább obj. 4pont) hát nem tudom,de ez LÁTNOD KELL... HANGULAT....velük együtt izgulsz .... és a vége... egyszer elmegyek ide...és TISZTELETEMET TESZEM....

 
mártilány   2016. 05. 22.

0

Kicsit ósdi, kicsit kopott de egy a maga nemében korrekt film lett a Valkűr. Ismerjük a témát, láttunk már hasonló, jobbat is rosszabbat is, na ez a film pont e kettő között van valahol félúton. Azt hiszem az ilyesmire mondják, hogy tisztességes iparosmunka.

 
Keiichi Tsuchiya   2015. 07. 01.

0

Egész egyszerűen nem érte Tom Cruise szerepeltetését, nem rossz színész, de ebben a filmben szinte ledobja a vászon. Cruise és Stauffenberg olyan messze állnak egymástól, hogy ha másért nem, ezért megéri megnézni a filmet. Ezzel nálam nagyon mellélőttek.

 
Hitman   2015. 04. 12.

0

Részben történelmi, részben kalandfilm, részben pedig mindkettő, de egyik sem igazán. Nem egészen értem, hogy mi volt a rendező koncepciója, hogy pontosan mit is szeretett volna ezzel a filmmel, és így nehezen is tudok róla mit mondani. A Valkűr ebbe... több»

A film összbevétele 200 276 784 dollár volt (imdb.com).

 

A Valkűr a maga 200 millió dolláros bevételével minden idők ötödik legjobban kereső második világháborús filmje lett.

(hp)
 

Néhány jelenetet újra kellett forgatni, miután az eredeti kópia megsérült, mert rossz kémiai vegyülettel kezelték.

(hp)
 

Tom Cruise személyesen ajánlotta Carice van Houtent a felesége szerepére, miután látta a színésznőt a szintén második világháborús, Fekete Könyvben (2006).

(hp)
 

Hitlert eredetileg Tobias Moretti játszotta volna, azonban a színész nem tudta vállalni a szerepet a szoros ütemterve miatt.

(hp)
 

A film három színésze, Kenneth Cranham, Tom Wilkinson és Bill Nighy is december 12-én született.

(hp)