Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Valkűr
Tom Cruise
 
kota   2020. 02. 13.

legújabb vélemény

kedvencem filmem(egyike) (ÍGY elfogott vagyok....inkább obj. 4pont) hát nem tudom,de ez LÁTNOD KELL... HANGULAT....velük együtt izgulsz .... és a vége... egyszer elmegyek ide...és TISZTELETEMET TESZEM....

 
harnas1207   2018. 11. 29.

Igazi katarzis, mikor Hitler hangja megszólal a telefonba. A film igaz sztorit dolgoz fel. Tom Cruise szereplése miatt azt hittem valami ócska kis film , de nem!


 
veress75   2015. 11. 13.

A film nem szól többről, mint a megtörtént eseményekről, nem igazán ad ezen felül alapos korrajzot (bár az igaz, hogy mindenki tudja, miről is van szó, de azért kicsit hiányérzete van mégis az embernek) és érzelmileg sincs túltelítve. Ennek ellenére azonban élvezhető alkotás, leköti a nézőt, Tom Cruise pedig nem is olyan rossz Stauffenbergként.

 
mártilány   2016. 05. 22.

Kicsit ósdi, kicsit kopott de egy a maga nemében korrekt film lett a Valkűr. Ismerjük a témát, láttunk már hasonló, jobbat is rosszabbat is, na ez a film pont e kettő között van valahol félúton. Azt hiszem az ilyesmire mondják, hogy tisztességes iparosmunka.

 
Hitman   2015. 04. 12.

Részben történelmi, részben kalandfilm, részben pedig mindkettő, de egyik sem igazán. Nem egészen értem, hogy mi volt a rendező koncepciója, hogy pontosan mit is szeretett volna ezzel a filmmel, és így nehezen is tudok róla mit mondani. A Valkűr ebben a formában viszont akkor csak egy közepes film, közepestől jobb színészgárdával.

A film összbevétele 200 276 784 dollár volt (imdb.com).

 

A Valkűr a maga 200 millió dolláros bevételével minden idők ötödik legjobban kereső második világháborús filmje lett.

(hp)
 

Néhány jelenetet újra kellett forgatni, miután az eredeti kópia megsérült, mert rossz kémiai vegyülettel kezelték.

(hp)
 

Tom Cruise személyesen ajánlotta Carice van Houtent a felesége szerepére, miután látta a színésznőt a szintén második világháborús, Fekete Könyvben (2006).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.