Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%

A csendes amerikai (2002)

The Quiet American
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Sziszi   2016. 07. 22.

legújabb vélemény

Igazán dicséretes az amerikaiaktól, hogy készítettek egy filmet arról, hogy jobban jártak volna az egyes érintett országok a velük való kommunikáció nélkül. Mármint politikai színtéren. Amúgy nem egy háborús film, annál inkább sem, mivel egy erős sze... több»

 
Domino   2015. 01. 07.

Igazán tiszteletre méltó történet, kiváló rendezés, kiegyensúlyozottság jellemzi. Talán túlságosan is. Túl csendes, és túl érzelemmentes.

A film összbevétele 27 674 124 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Caine csak abban az esetben volt hajlandó játszani a filmben, ha Craig Armstrong lesz a zeneszerző. Sikerült elérnie, amit akart.

(rbernadett)
 

A rendező, Phillip Noyce azt szerette volna ha Heath Ledger játssza el azt a szerepet, amit végül Brendan Fraser kapott, ennek ellenére utólag nagyon elégedett volt Fraser munkájával.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.