Rólam

Sziasztok!

Rajnai Erik vagyok, 22 éves filmrajongó. Két éve írok kritikákat, ajánlókat a blogomra (filmvelemenyek.blogolok.hu), emellett rendszeresen olvasok. Korábban újságíró szerettem volna lenni, filmkritikus, azonban egyetemre nem mentem, így hobbi maradt csak.

2022. 06. 13.
Jurassic World: Világunalom
Ha egy szóval kellene illetnem a filmet, akkor azt mondanám: csalódás. Sokaknak nem tetszett már az előző felvonás sem, ahol a sziget helyett egy kastélyba terelték a cse... több»
2022. 05. 07.
Én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Kevés olyan műfaj van, amit annyira kedvelek, mint a posztapokaliptikus filmek. A kietlen és reménytelen világ, ahol tombol az erőszak, ahol csak az erős marad meg, ahol ... több»
4

79 Batman  (2022)

2022. 05. 04.
Miért vagy ilyen komoly?
Az 1989-es Batman-film óta számtalan feldolgozásban láthattuk már a Sötét Lovagot, ami mind-mind más megközelítésből tekintett az álarcos igazságosztóra. Ezek a filmek ho... több»
2022. 05. 02.
Igazságot szolgáltat az igazságszolgáltatás?
Mint ahogy az a bevezetőből is sejthető, mostani filmünk nem könnyed kikapcsolódást tartogat. A cselekmény szinte minden felvezetés nélkül ránk szabadítja a borzalmat. Cl... több»
2022. 05. 02.
Zene nélkül mit érek én?
Épp egy iskolai kirándulásról hazafelé jövet filmekről beszélgettem osztálytársaimmal, amikor egyikük előjött egy filmmel, melynek címe Nyomd, Bébi, nyomd! Akaratlanul is... több»