Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
87%

Törvénytisztelő polgár (2009)

Law Abiding Citizen
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
Vesco   2020. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Egy erkölcsi dilemmákat és a rendszer igazságtalanságát vizsgáló bosszúfilm, ahol sajnos a pörgősség és a szórakoztatási faktor teljesen a logika rovására megy. A játékidő előrehaladtával egyre nagyobb sztorilyukak keletkeznek, amit az abszolút hihet... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Az ilyen típusú filmben tökre eltudok veszni és Jamie Foxx volt olyan jó és elintézte, hogy egy percig se unatkozzunk. Remek kis alkotás. Merem ajánlani bárkinek.

 
hsanya182   2015. 07. 11.

1

Egy nagyon jó film, egy férfi bosszút áll a korrupció ellen. Hatalmas film, mindvégig lekötött, izgalmas !! Fordulatos váratlan események sorozata :) Mindenképp megnézendő ...

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

0

Gerard Butler hatalmas alakítása lenyűgöző. Harc a korrupció és a bürokrácia ellen. Modern kori bosszú a mindenkori törvényhozók kárára, és ebben a harcban nem lehet nyerni. Méltó partnere Jamie Foxx, aki talán Denzel Washington méltó örököse lehet, mert nagyszerű színész. Ajánlott film.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

0

Egyedül a vége nem tetszett a filmnek. A zseniális fickót egy gagyi Tom és Jerrys trükkel elintézik. Nem volt méltó lezárása a filmnek.

 
MidoD7 Nézhetetlen  2019. 04. 11.

0

Szórakoztatás a célja elsősorban minden egyes filmnek. Viszont nagyon fontos még az is, hogy legyen benne némi pikáns elem, ami megfűszerezi a sztorit, amitől kitűnik a tömegből. Nos, ez is eleme a filmnek. Imádtam.

 
kevelin   2017. 10. 30.

0

Nekem kicsit olyan se füle se farka film volt. MEgtudtuk amit kellett de egy csomó részlet és szál nem lett kibontva, elvarrva. Ettől függetlenül nagyon jó pörgős feszült film. Tetszett

A film összbevétele 126 690 726 dollár volt (imdb.com).

 

A film philadelphiai vetítése után afterpartyt a Del Frisco's Double Eagle Steakhouse-ban tartották, ahol a filmben Clyde is megebédel. A stáb tagjai többször étkeztek ott a forgatás alatt.

(SódóGA)
 

A rendező, F. Gary Gray is megjelenik egy jelenetben a kivégzés után. Ő nyújtja át a bizonyítékot tartalmazó tasakot a rendőrnek.

(SódóGA)
 

Bill Reynolds a nevét egy létező személyről kapta, aki a K-9-nél szolgált, és ő szervezte a forgatásra a rendőrkutyákat is.

(SódóGA)
 

Darby csengőhangja a Slayer zenekar “Bloodline” című száma.

(SódóGA)
 

A film bizonyos jeleneteit valóban börtönben forgatták. A bentlakók állítólag nagyon zavarodottan fogadták, hogy a börtön egy film forgatási helyszínül szolgál.

(SódóGA)