Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Törvénytisztelő polgár (2009)

Law Abiding Citizen
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Vesco   2020. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Egy erkölcsi dilemmákat és a rendszer igazságtalanságát vizsgáló bosszúfilm, ahol sajnos a pörgősség és a szórakoztatási faktor teljesen a logika rovására megy. A játékidő előrehaladtával egyre nagyobb sztorilyukak keletkeznek, amit az abszolút hihet... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Az ilyen típusú filmben tökre eltudok veszni és Jamie Foxx volt olyan jó és elintézte, hogy egy percig se unatkozzunk. Remek kis alkotás. Merem ajánlani bárkinek.


 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

0

Gerard Butler hatalmas alakítása lenyűgöző. Harc a korrupció és a bürokrácia ellen. Modern kori bosszú a mindenkori törvényhozók kárára, és ebben a harcban nem lehet nyerni. Méltó partnere Jamie Foxx, aki talán Denzel Washington méltó örököse lehet, mert nagyszerű színész. Ajánlott film.

 
hsanya182   2015. 07. 11.

1

Egy nagyon jó film, egy férfi bosszút áll a korrupció ellen. Hatalmas film, mindvégig lekötött, izgalmas !! Fordulatos váratlan események sorozata :) Mindenképp megnézendő ...

 
harnas1207   2018. 11. 27.

0

Egyedül a vége nem tetszett a filmnek. A zseniális fickót egy gagyi Tom és Jerrys trükkel elintézik. Nem volt méltó lezárása a filmnek.

 
MidoD7 Nézhetetlen  2019. 04. 11.

0

Szórakoztatás a célja elsősorban minden egyes filmnek. Viszont nagyon fontos még az is, hogy legyen benne némi pikáns elem, ami megfűszerezi a sztorit, amitől kitűnik a tömegből. Nos, ez is eleme a filmnek. Imádtam.

 
kevelin   2017. 10. 30.

0

Nekem kicsit olyan se füle se farka film volt. MEgtudtuk amit kellett de egy csomó részlet és szál nem lett kibontva, elvarrva. Ettől függetlenül nagyon jó pörgős feszült film. Tetszett

Galéria (14)

Videók (2)

A film összbevétele 126 690 726 dollár volt (imdb.com).

 

A film philadelphiai vetítése után afterpartyt a Del Frisco's Double Eagle Steakhouse-ban tartották, ahol a filmben Clyde is megebédel. A stáb tagjai többször étkeztek ott a forgatás alatt.

(SódóGA)
 

A rendező, F. Gary Gray is megjelenik egy jelenetben a kivégzés után. Ő nyújtja át a bizonyítékot tartalmazó tasakot a rendőrnek.

(SódóGA)
 

Bill Reynolds a nevét egy létező személyről kapta, aki a K-9-nél szolgált, és ő szervezte a forgatásra a rendőrkutyákat is.

(SódóGA)
 

Darby csengőhangja a Slayer zenekar “Bloodline” című száma.

(SódóGA)
 

A film bizonyos jeleneteit valóban börtönben forgatták. A bentlakók állítólag nagyon zavarodottan fogadták, hogy a börtön egy film forgatási helyszínül szolgál.

(SódóGA)