Megőrizte első helyét A lázadó, a Gunman itthon is óriási bukásA kép forrása: Open Road Films

Egyik premierfilm sem tudta megszorongatni A beavatott-sorozat: A lázadót, de a Hamupipőke is megőrizte a második helyét. Pedig kihívó volt bőven, a A cél itthon is bukott.

Megtartotta első helyét a Shailene Woodley és Theo James főszereplésével készült A beavatott-sorozat: A lázadó, melyre 20.305 látogató közel 30 millió forint értkében váltott jegyet. A film csak hazánkban eddig több mint 100 millió forintot kaszált. A Veronica Roth bestsellerén alapuló produkciót a Disney legújabb élőszereplős adaptációja, a Hamupipőke követi a maga 19 ezres nézőszámával. A képzeletbeli dobogó harmadik fokát egy újonc, a Kevin Hart és Josh Gad főszereplésével készült komédia, a Bérhaverok foglalta el. A produkció szereplése azonban még így is viszonylag csalódást keltő, ugyanis 13.170 nézője még a hazai viszonylatban sem számít magasnak.

A negyedik helyen a Jennifer Lopez nevével fémjelzett thriller, A szomszéd fiú végzett, melyet alig lemaradva követ a DreamWorks legújabb animációs filmje, a Végre otthon!, melynek gyenge szereplésébe minden bizonnyal az is közbejátszott, hogy a filmet forgalmazó InterCom és a Cinema City nem tudott megegyezni, így a produkciót végül nem tűzte műsorára a legnagyobb hazai mozihálózat. A TOP10-be sem fért bele a Sean Penn főszereplésével készült Gunman, a produkcióra mindössze 3.431 néző volt kíváncsi. A Balaton Method és A hetedik törpe című filmkehez nem állnak rendelkezése bevételi adatok. 

Liza, a rókatündér továbbra is magabiztosan szerepel, bevételei már csaknem elérik a 110 milió forintot, 4.655 nézője ezúttal a hetedik helyre volt elég.

A tengerentúlon 54 millió dolláros bevételeivel könnyedén húzta be az első helyet a Végre otthon!, míg a Bérhaverok 34 millóvan végzett a második helyen.

A teljes hétvégi bevételi listáért kattints ide.