2020.12.31 09:39 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Looper

Az időutazás nekem már azt jelentené, hogy nincs jövő. A jelen több billió szálon futna, és mindig ismétlődne azzal az eltéréssel, amit megváltoztatunk a múltban. Ez azzal a következménnyel járna, hogy az idősík elpusztulna, vagyis megszűnne a létezésünk. Ez a film majdnem ezt prognosztizálja, csak abban tévedtek, hogy az idősebbik énemmel tudok találkozni. Ez szerintem megvalósítható, de akkor, mint írtam, egy új idősík kezdődik, és a végkifejlete ugyanaz lesz, nemcsak rám nézve.

Szóval visszakanyarodva a filmhez. Szerintem érdekes témát vet fel, és hogy a szerelem is benne van, ettől jön meg a film sava-borsa. Bár a színészek ezt igazából nem tudják úgy átadni, de érezhetők a filmen azon vágyakozások, melyeket nehezen lehet kifejezni. A jövőben az olyan "mutáns" gének előtérbe kerülhetnek, de nem hinném, hogy emberfeletti erőt adhatnának, max. ha géppel összekötjük magunkat, akkor igen.

Looper

Összességében a forgatókönyv jó, néha kicsit azt éreztem, messze nyúlunk előre és vissza, persze a film megkövetelte ezen időpontok rövidítését. A rendezés szerintem jó lett, kiemelkedőt nem kapunk. A szereplők hozzák, amit kell, extrát nem kapunk, és ez érezhető a filmen. Talán B. Willis felbukkanása a filmben ad némi pozitívumot, és ez a jó felett értendő. A hangi és képi effektek jók lettek.

Így ez a film megérdemli a négy csillagot, mert olyan tartalommal töltötték fel, mint harag és szeretet vagy szerelem, másrészt a sci-fi részét szerintem eltalálták. Kicsit a zenei aláfestést hiányoltam, és egy komolyabb látványt. Szerintem érdekes, elgondolkodtató film, érdemes megnézni, jó lett. Üdv, Yosi

akció | dráma | krimi | sci-fi | thriller

Az időutazás nem fikció többé, azonban veszélyei miatt illegális cselekdetnek számít. A maffia körében azonba bevett módszer, hogy ha valakit el akarnak tenni láb alól,... több»

2