A Snowpiercer - Túlélők viadala 4. évada mégiscsak napvilágot lát!

Már korábban bejelentették, hogy a 4. évad lesz a sorozat utolsó évada, mielőtt a TNT anyavállalata, a Warner Bros. Discovery úgy döntött, hogy költségcsökkentő lépésként egyáltalán nem adja le a 4. évadot. A gyártó Tomorrow Studios ezután más csatornáknak is eladta a sorozatot.

A sorozat a 2013-as azonos című film alapján készült, amely Jacques Lob és Jean-Marc Rochette képregényét adaptálta mozgóképre, akkor még Chris Evansszel a főszerepben.

A most megmenekült sorozatot először 2015-ben kezdték el fejleszteni, 2016-ban rendelték meg a pilotot, majd 2018-ban a sorozatot. Az első évad végül 2019-ben debütált.

A megmentő

Az AMC megszerezte a poszt-apokaliptikus drámasorozat mind a négy évadának kizárólagos jogait! A Snowpiercer első három évada még idén elérhető lesz az AMC+-on, míg a 4. évad premierje 2025 elején aktuális egyszerre az AMC-n és az AMC+-on is.

"Egy olyan izgalmas thrillerről beszélünk, amelynek hűséges rajongótábora van és üdvözlendő új tagja az AMC és az AMC+ csatornák műsorkínálatának" - mondta Ben Davis, az AMC Networks és az AMC Studios eredeti programozásért felelős ügyvezető alelnöke.

"Alig várjuk, hogy a nézők még idén lehetőséget kapjanak az első három évad megtekintésére, megelőlegezve a Paul Zbyszewski által irányított, figyelemre méltó negyedik évad érkezését, amelynek premierje 2025-ben lesz.

"Annyira izgatottak vagyunk, hogy a vonatunk [utalás a sztori fő helyszínére] végre otthonra talált, és hihetetlenül hálásak vagyunk mindenkinek az AMC-nél és a Tomorrow Studiosnál, amiért lehetőséget adnak a Snowpiercer rajongóinak, hogy élvezhessék a negyedik évadot, és mindazt a kemény munkát, amit ez a csodálatos stáb beletett" - mondta Paul Zbyszewski showrunner.

Hol nézheted?

Itthonról a Netflixen elérhető a sorozat, ahol mindhárom eddigi évadot megtalálhatod! Ha van előfizetésed a streaming szolgáltatóhoz, csak menj a kiválasztott évad mafab adatlapján található Netflix ikonra, kattints és indulhat is a száguldás a végtelenbe.

akció | dráma | sci-fi | thriller

Hét év telt el azóta, hogy a világ élhetetlen jégmezővé változott. A túlélők egy állandóan mozgásban lévő vonaton találtak menedéket, ami 1001 vagonból áll, és... több»